Σε προσεχή συνεδρίαση θα συζητηθεί εκτενώς το θέμα των φιλάθλων στα γήπεδα

Δημήτρης Τομαράς
Σε προσεχή συνεδρίαση θα συζητηθεί εκτενώς το θέμα των φιλάθλων στα γήπεδα

bet365

Σε επόμενη συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων θα υπάρξει αναλυτική συζήτηση με την πλευρά του Υφυπουργείου Αθλητισμού για την επάνοδο του κόσμου στα γήπεδα.

Οι εκπρόσωποι του Υφυπουργείου Αθλητισμού μετείχαν την Τετάρτη στις συζητήσεις των λοιμωξιολόγων όμως δεν μπήκε κανείς στο... ζουμί για την κουβέντα για τον κόσμο στα γήπεδα. Ουσιαστικά ήταν μία κουβέντα που αφορούσε ένα σωρό θέματα. Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, εδώ και μέρες έχει ανοίξει ξανά το θέμα περί επιστροφής φιλάθλων στα γήπεδα. Συζήτηση που προφανώς θα αφορά ένα ποσοστό επί της χωρητικότητας και θα συνδέεται και με το ποσοστό εμβολιασμού του πληθυσμού.

Την Τετάρτη πάντως στη συζήτηση που έγινε οι εμπλεκόμενοι δεν μπήκαν στην ουσία του θέματος. Συμφωνήθηκε να τεθεί επί τάπητος σε προσεχή συνεδρίαση και σίγουρα μπαίνει μία βάση και μία αφετηρία για την προσπάθεια επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα