Η ΑΕΚ κάνει λόγο για αναξιόπιστους μάρτυρες στην υπόθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας

Η ΑΕΚ κάνει λόγο για αναξιόπιστους μάρτυρες στην υπόθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας

Gazzetta team
Η ΑΕΚ κάνει λόγο για αναξιόπιστους μάρτυρες στην υπόθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας
Αποχώρησαν από τη διαδικασία οι συνήγοροι υπεράσπισης με την ΑΕΚ να τονίζει ότι οι μάρτυρες κατηγορίας στην εκδίκαση της υπόθεσης της Επιτροπής Δεοντολογίας είναι αναξιόπιστοι.

Συνεχίστηκε την Τρίτη (8/6) η εκδίκαση της υπόθεσης της Επιτροπής Δεοντολογίας για τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας και σύμφωνα με την ΑΕΚ υπήρξε ένα περιστατικό το οποίο οι κιτρινόμαυροι χαρακτηρίζουν «πραγματική κωμωδία», προσθέτοντας πως «οι μάρτυρες κατηγορίας είναι αναξιόπιστοι».

Σύμφωνα λοιπόν με την ΑΕΚ, στη χθεσινή (7/6) κατάθεση του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλη Παλάσκα, δεν μπορούσε να ανοίξει το μικρόφωνο για να μιλήσει με συνέπεια να εμφανιστεί στην οθόνη κάποιος άλλος για να τον βοηθήσει. Κάποιοι αναγνώρισαν ότι αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Νούσιος, ο μάρτυρας κατηγορίας που θα κατέθετε την Τρίτη (8/6), κάτι που απαγορεύεται. Η συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Μελισσανίδη, η Έλλη Ρίζου, διέκοψε τη διαδικασία και ανέφερε το περιστατικό. Η πρόεδρος ρώτησε τον μάρτυρα αν ισχύει κάτι τέτοιο και επέμεινε, τονίζοντας ότι υπάρχει το σχετικό βίντεο.

Στη σημερινή (8/6) διαδικασία η πρόεδρος έχοντας τυπωμένη τη φωτογραφία ρώτησε τον κ. Νούσιο αν πρόκειται για τον ίδιο, με εκείνον να το αρνείται. Η κ. Ρίζου τότε διέκοψε κάνοντας λόγο για «ψευδορκία» και για «υποτίμηση νοημοσύνης», με συνέπεια να αποχωρήσει από τη διαδικασία λέγοντας πως δεν θα μετέχει στην εξέταση του συγκεκριμένου μάρτυρα. Το ίδιο έκαναν αμέσως μετά και οι υπόλοιποι συνήγοροι υπεράσπισης Αλέξης Αλεξίου, Χάρης Γρηγορίου και Κίμωνας Ευαγγελάτος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα