Η ΑΕΚ κάνει λόγο για αναξιόπιστους μάρτυρες στην υπόθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας

Η ΑΕΚ κάνει λόγο για αναξιόπιστους μάρτυρες στην υπόθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας

Gazzetta team
Η ΑΕΚ κάνει λόγο για αναξιόπιστους μάρτυρες στην υπόθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας

bet365

Αποχώρησαν από τη διαδικασία οι συνήγοροι υπεράσπισης με την ΑΕΚ να τονίζει ότι οι μάρτυρες κατηγορίας στην εκδίκαση της υπόθεσης της Επιτροπής Δεοντολογίας είναι αναξιόπιστοι.

Συνεχίστηκε την Τρίτη (8/6) η εκδίκαση της υπόθεσης της Επιτροπής Δεοντολογίας για τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας και σύμφωνα με την ΑΕΚ υπήρξε ένα περιστατικό το οποίο οι κιτρινόμαυροι χαρακτηρίζουν «πραγματική κωμωδία», προσθέτοντας πως «οι μάρτυρες κατηγορίας είναι αναξιόπιστοι».

Σύμφωνα λοιπόν με την ΑΕΚ, στη χθεσινή (7/6) κατάθεση του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλη Παλάσκα, δεν μπορούσε να ανοίξει το μικρόφωνο για να μιλήσει με συνέπεια να εμφανιστεί στην οθόνη κάποιος άλλος για να τον βοηθήσει. Κάποιοι αναγνώρισαν ότι αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Νούσιος, ο μάρτυρας κατηγορίας που θα κατέθετε την Τρίτη (8/6), κάτι που απαγορεύεται. Η συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Μελισσανίδη, η Έλλη Ρίζου, διέκοψε τη διαδικασία και ανέφερε το περιστατικό. Η πρόεδρος ρώτησε τον μάρτυρα αν ισχύει κάτι τέτοιο και επέμεινε, τονίζοντας ότι υπάρχει το σχετικό βίντεο.

Στη σημερινή (8/6) διαδικασία η πρόεδρος έχοντας τυπωμένη τη φωτογραφία ρώτησε τον κ. Νούσιο αν πρόκειται για τον ίδιο, με εκείνον να το αρνείται. Η κ. Ρίζου τότε διέκοψε κάνοντας λόγο για «ψευδορκία» και για «υποτίμηση νοημοσύνης», με συνέπεια να αποχωρήσει από τη διαδικασία λέγοντας πως δεν θα μετέχει στην εξέταση του συγκεκριμένου μάρτυρα. Το ίδιο έκαναν αμέσως μετά και οι υπόλοιποι συνήγοροι υπεράσπισης Αλέξης Αλεξίου, Χάρης Γρηγορίου και Κίμωνας Ευαγγελάτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα