Φορτούλα: «Πρότεινα στον ΠΑΟΚ τον Μπουφόν, στο... παιχνίδι και ο Ολυμπιακός»

Φορτούλα: «Πρότεινα στον ΠΑΟΚ τον Μπουφόν, στο... παιχνίδι και ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Μλάντεν Φορτούλα υποστήριξε ότι πρότεινε στον ΠΑΟΚ τον Τζανλουίτζι Μπουφόν, ενώ ισχυρίστηκε ότι στο... παιχνίδι για την απόκτηση του 43χρονου τερματοφύλακα βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ο Μλάντεν Φορτούλα, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 ότι πρότεινε στον Δικέφαλο τον Τζανλουίτζι Μπουφόν, ενώ ισχυρίστηκε ότι στο... παιχνίδι για την απόκτηση του 43χρονου τερματοφύλακα βρίσκεται και ο Ολυμπιακός. Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Πέμπτη (3/6) ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ανέφερε ότι η ομάδα του δεν θα αποκτήσει γκολκίπερ.

Ο Φορτούλα ανέφερε: «Ο Πασχαλάκης τους τελευταίους έξι μήνες πήγε πολύ καλά. Αν απλοποιήσει τον τρόπο παιχνιδιού του, δεν προσπαθεί να τα κάνει θεαματικά και δεν ασχολείται με τα… μαλλιά του, μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Είναι άκακο παιδί. Όταν τον είχα δει στα Γιάννινα απόρησα πως δεν είχε κάνει καριέρα. Έχει όρεξη για δουλειά και προσόντα. Είναι, επίσης, σημαντικό να καθοδηγεί ήρεμα την ομάδα. Είναι στην καλύτερη ηλικία.

Ο Φορτούλα

Εδώ ο Μπουφόν, τον οποίο δεν σας κρύβω ότι τον πρότεινα για τον ΠΑΟΚ τώρα, παίζει ακόμη. Είναι φοβερό παιδί, θα βοηθούσε τους νέους παίκτες. Είναι και άλλες ομάδες στο παιχνίδι, όπως ο Ολυμπιακός και η Μπενφίκα. Ο μάνατζέρ του λέει ότι θα μπορούσε να έρθει στον ΠΑΟΚ. Σε 2-3 χρόνια όταν κρεμάσει τα παπούτσια του μπορεί να αναλάβει πόστο. Μακάρι να δω τον ΠΑΟΚ να συνεργάζεται με μεγάλα σωματεία».

Για το αν θα ήθελε να ξαναδεί στον ΠΑΟΚ τους Μπίσεσβαρ και Πρίγιοβιτς:

«Διαφωνώ. Ο Μπίσεσβαρ πείτε μου όταν ήταν 30 μπορούσε να βγάλει έναν αγώνα όπως πρέπει; Δεν μπορείς να βγάλεις έναν παίκτη για δέκα λεπτά και να τον ξαναβάλεις. Δεν είναι χάντμπολ. Για τον Πρίγιοβιτς θα διαφωνήσω σε ένα πράγμα. Είναι ανάλογα τι ποδόσφαιρο θα παίξεις, δεν μπορεί να αγωνιστεί σε όλα τα συστήματα. Αλλά όταν έχεις από πλάγια καλούς ποδοσφαιριστές μπορεί να βοηθήσει. Έχουμε καλά δικά μας παιδιά. Υπάρχουν και καλοί παίκτες 23-24 ετών που μπορείς να πάρεις. Αλλά ειλικρινά εγώ θα βασιζόμουν στη φουρνιά του ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς να έχεις μέσο όρο ηλικίας πάνω από 30. Τον Μπίσεσβαρ μπορείς να τον πουλήσεις πουθενά;».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα