Λουτσέσκου για όλα: Η «παλιά φουρνιά», ο Τζόλης και… ο Πρίγιοβιτς! (vid)

Λουτσέσκου για όλα: Η «παλιά φουρνιά», ο Τζόλης και… ο Πρίγιοβιτς! (vid)

Λουτσέσκου για όλα: Η «παλιά φουρνιά», ο Τζόλης και… ο Πρίγιοβιτς! (vid)

bet365

Στην πρώτη συνέντευξη Τύπου ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέλυσε τις σκέψεις του για την ομάδα, αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του και μίλησε για την ενίσχυσή της στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

«Balance». Κοινώς, ισορροπία. Αγαπημένη ατάκα του Ραζβάν Λουτσέσκου. «Θα την ακούσετε πολλές φορές, πρέπει η ομάδα να έχει ισορροπία», τόνισε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου, όπου ανέλυσε τις σκέψεις του για τον ΠΑΟΚ των επόμενων ετών και αναφέρθηκε με ονοματεπώνυμα σε ποδοσφαιριστές, όπως ο Χρήστος Τζόλης, ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και πάει λέγοντας...

Η κουβέντα -μέσω διαδικτύου- με τον Ρουμάνο τεχνικό όταν ολοκληρώθηκε η αναφορά για τους στόχους, τους τίτλους και τον Ιβάν Σαββίδη, πήγε αναγκαστικά στην επόμενη μέρα. Στις μεταγραφές, μ’ άλλα λόγια.

«Έχουμε ήδη συζητήσει για 2-3 παίκτες που μπορούν να έρθουν και να δώσουν διαφορετικά χαρακτηριστικά στην ομάδα. Όχι γιατί ο ΠΑΟΚ υστερεί σε αυτές. Περισσότερο για να έρθουν ποδοσφαιριστές με διαφορετική ποιότητα. Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να αλλάξουμε κάτι πριν ή και κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών», είπε μεταφέροντας σε γενικές γραμμές τις σκέψεις του γύρω από την ενίσχυση της ομάδας.

«Θέλω να ανανεώσει ο Ελ Καντουρί»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην πρώτη συνέντευξη Τύπου
«Θα είμαι χαρούμενος αν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ομάρ Ελ Καντουρί», υποστήριξε ο Ρουμάνος τεχνικός 

Μπορεί ο ένας ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί να είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς; «Εκτιμώ τον Πρίγιοβιτς από την περίοδο που περάσαμε μαζί. Στην αρχή είχαμε δύσκολες καταστάσεις, αλλά ήρθαμε κοντά και απολαύσαμε την περίοδο που ήμαστε μαζί. Είναι ένας απίστευτος παίκτης όταν έχει κίνητρο και είναι ένας διαφορετικός παίκτης όταν ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει. Δεν ξέρω την κατάσταση του, είναι στην Αλ Ίτιχαντ με ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο η κατάσταση δεν αφορά εμένα. Ωστόσο τον εκτιμώ πολύ», απάντησε ο 52χρονος προπονητής, άλλωστε δεν έκρυψε την αγάπη του για πρόσωπα από την «παλιά φουρνιά» του ΠΑΟΚ.

«Θα είμαι χαρούμενος αν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ομάρ Ελ Καντουρί, γιατί θέλω να ανανεώσει. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι ένας φανταστικός παίκτης. Δεν μπορείς να μην τον αγαπήσεις. Είναι ποιοτικός, ταλαντούχος, ωραίος σαν χαρακτήρας. Θυμάμαι την πρώτη μας περίοδο εδώ και είχαμε τα προβλήματα μας, αλλά όλα λύνονταν με έναν όμορφο τρόπο που τον δεχόταν, έστω και με κάποια γκρίνια. Όταν κατάλαβε τι έπρεπε να κάνει, τον ρόλο του και τα τρεξίματα, έγινε ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής».

Ο Κρμέντσικ και οι τερματοφύλακες

Το πάνελ της σημερινής συνέντευξης Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου
Ξεκάθαρος αναφορικά με το θέμα των τερματοφυλάκων ήταν ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της παραμονής του Μάικλ Κρμέντσικ, «δεν έχουμε μιλήσει για την αγορά του. Ξέρουμε πως τελειώνει ο δανεισμός του κι ίσως ανανεωθεί» είπε, ενώ έκλεισε κάθε κουβέντα γύρω από τους τερματοφύλακες της ομάδας και μια πιθανή μεταγραφή.

«Γνωρίζω και τους δύο και ξέρω ότι καλοί τερματοφύλακες. Θυμάμαι τον Ζίβκοβιτς από την Ξάνθη, ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος. Όσο θυμάμαι τον Πασχαλάκη από την περίοδο που ήμασταν μαζί στον ΠΑΟΚ ήταν φανταστικός. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Ξέρω τη θέληση που έχουν να προπονηθούν, τους ξέρω κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Δεν μπαίνω σε κουβέντα για τη διαχείριση των δύο, δεν με αφορά αυτή τι στιγμή, μιλάω για τις εμπειρίες μου. Δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε αλλαγή στη θέση του τερματοφύλακα». Τελεία και παύλα!

«Να μη βάλουμε πίεση στον Τζόλη»

Η αναφορά στο νέο αίμα του ΠΑΟΚ από τον Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει καλά τον Χρήστο Τζόλη παρότι δεν συνεργάστηκε μαζί του

Ο Χρήστος Τζόλης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά ο Ρουμάνος προπονητής παρότι δεν έχει συνεργαστεί με τον 19χρονο διεθνή επιθετικό.

«Δεν χρειάζεται να βάλουμε πίεση στον Τζόλη ώστε να γίνει ηγέτης. Πρέπει να συνεχίσει να παίζει φανταστικά. Θα είναι σημαντικός για εμάς. Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν προτάσεις από άλλες ομάδες γι' αυτόν. Αυτό που ξέρω είναι πως αποτελεί μέλος της ομάδας», υποστήριξε αναφερόμενος στο «χρυσό παιδί» του «Δικεφάλου».

«Αυτή θα είναι μια νέα ιστορία»

Η φιλοσοφία του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ποδόσφαιρο
«Δεν υπάρχει χρόνος. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε από την αρχή...», είπε ο Ρουμάνος τεχνικός

Ένα μεγάλο κομμάτι της συνέντευξης Τύπου αναλώθηκε γύρω από την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του Ρουμάνου τεχνικού, ο οποίος δε θέλησε να μιλήσει ιδιαίτερα για τον Πάμπλο Γκαρσία. «Δεν μιλάω ποτέ με τους πρώην προπονητές των ομάδων μου. Θέλω να έχω τη δική μου γνώμη. Βρίσκομαι με τον Χρήστο Καρυπίδη, ο οποίος με ενημερώνει για τα θέματα της ομάδας», σχολίασε.

«Ένας προπονητής πρέπει να δίνει αποδείξεις κάθε μέρα, χωρίς να κοιτάει ποτέ πίσω. Είμαι διαφορετικός από ότι ήμουν πριν δύο χρόνια. Αυτή θα είναι μία νέα ιστορία. Νιώθω πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά, αλλά ξέρω πως πρέπει να το αποδείξω», είπε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου πριν μιλήσει αναλυτικά για το πως έχει στο μυαλό του την ομάδα της επόμενης χρονιάς.

«Θέλω η ομάδα μου να κυριαρχεί στο γήπεδο. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Οι παίκτες όταν κυριαρχούν νιώθουν πιο δυνατοί. Για να κερδίσει όμως μία ομάδα, πρέπει να είναι καλή και χωρίς τη μπάλα. Είναι πολύ σημαντικό να μην δέχεσαι γκολ, αλλά είναι ακόμα πιο σημαντικό και σε γεμίζει αυτοπεποίθηση όταν δεν δέχεσαι και ευκαιρίες. Πιστεύω στην οργάνωση και στις λεπτομέρειες που διαμορφώνουν μία ομάδα. Εμπιστεύομαι όλους τους παίκτες που βρίσκονται εδώ. Είμαι σίγουρος πως μπορούν να δώσουν ακόμα περισσότερα», τόνισε.

Κι ο επίλογος; Μοιάζει σαν την υπογραφή της διακήρυξης για τον ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς.

«Όλοι οι προπονητές του κόσμου λένε πως χρειάζεται χρόνος. Κι έχουν δίκαιο. Βέβαια από την άλλη μεριά, ξέρω δεν υπάρχει χρόνος. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε να κερδίζουμε από την αρχή…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα