Παναθηναϊκός: Γιοβάνοβιτς ο τέταρτος με υπερεξουσίες!

Παναθηναϊκός: Γιοβάνοβιτς ο τέταρτος με υπερεξουσίες!

Παναθηναϊκός: Γιοβάνοβιτς ο τέταρτος με υπερεξουσίες!

bet365

Ο Σέρβος πολυνίκης τεχνικός θα είναι ο τέταρτος προπονητής επί των ημερών του Γιάννη Αλαφούζου που θα είναι το απόλυτο «αφεντικό» στο ποδοσφαιρικό τμήμα του «τριφυλλιού».

Ο Πιέρ Ντρεοσί αναμένεται να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, καθώς το συμβόλαιό του που λήγει στο τέλος του μήνα δεν πρόκειται να ανανεωθεί και στο «πράσινο στρατόπεδο» δεν σκοπεύουν να καλύψουν την θέση και να προσλάβουν τεχνικό διευθυντή ή διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος που θα τεθεί επικεφαλής, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό.

Απόλυτο «αφεντικό» στην ομάδα αναμένεται να είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα τα σημαντικά ζητήματα, όπως φυσικά και στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού αυτό το καλοκαίρι.

Ο Σέρβος τεχνικός, πάντως, δεν θα είναι ο πρώτος προπονητής που θα λειτουργεί με υπερεξουσίες στον Παναθηναϊκό επί των ημερών του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μαζί με τον Γιάννη Αλαφούζο

Το συγκεκριμένο «μοντέλο» έχει εμφανιστεί τρεις φορές κατά το παρελθόν παρά την παρουσία τεχνικού διευθυντή στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα το καλοκαίρι του 2012, ο Αντρέα Στραματσόνι τον Γενάρη και το καλοκαίρι του 2016 και ο Μαρίνος Ουζουνίδης το καλοκαίρι του 2017 είχαν τον απόλυτο έλεγχο στα πάντα! Με τον Πορτογάλο προπονητή, τεχνικός διευθυντής ήταν ο Κώστας Ελευθεράκης, με τον Ιταλό ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ενώ με τον Ουζουνίδη, τον ρόλο αυτό είχε ο τότε εκπρόσωπός του, Ντίνος Διαμαντόπουλος!

Σε μία εποχή όπου η συντριπτική πλειοψηφία των ευρωπαϊκών συλλόγων λειτουργούν με δομές που παρέχουν τεράστιο όγκο πληροφορίας και λεπτομέρειας, στην προσπάθεια να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο μίας μεταγραφικής επιλογής, ο Παναθηναϊκός δίνει και αυτό το «χαρτοφυλάκιο» στον νέο του προπονητή . Το αν θα δικαιωθεί για αυτή την απόφαση ή όχι, μόνο ο χρόνος και τα πεπραγμένα πάνω στο χορτάρι μπορούν να το δείξουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα