Συγκινεί ο 79χρονος οπαδός της Athens Kallithea: «Έχω σε αυτό το γήπεδο 62 χρόνια, είμαι ο τελευταίος των Μοϊκανών» (vids)

Συγκινεί ο 79χρονος οπαδός της Athens Kallithea: «Έχω σε αυτό το γήπεδο 62 χρόνια, είμαι ο τελευταίος των Μοϊκανών» (vids)

Newsroom
Ο 79χρονος φίλος της Athens Kallithea

bet365

Ο 79χρονος Γιάννης Κώτσος συγκίνησε με τις δηλώσεις του μετά την άνοδο της Athens Kallithea, ενώ πήρε και αυτός μετάλλιο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πανηγυρικό το κλίμα στο Ελ Πάσο με την Athens Kallithea να γιορτάζει την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία. Ένας 79χρονος φίλος της ομάδας, ο Γιάννης Κώτσος συγκίνησε στις δηλώσεις του.

«Ζω τις πιο ευτυχισμένες στιγμές. Έχω σε αυτό το γήπεδο 62 χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Καλλιθέας για την τιμή και την αγάπη που μου έχουν δείξει. Με αγκαλιάσανε αν και καινούργιοι στην ομάδα. Είμαι ο τελευταίος των Μοϊκανών», ανέφερε.

Μάλιστα η Athens Kallithea τίμησε τον πιστό αυτόν φίλο της ομάδας δίνοντας του και εκείνου το μετάλλιο του πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα