Athens Kallithea: Οι πανηγυρισμοί των παικτών με το τρόπαιο του Νοτίου Ομίλου της Superleague 2 (vid)

Athens Kallithea: Οι πανηγυρισμοί των παικτών με το τρόπαιο του Νοτίου Ομίλου της Superleague 2 (vid)

Καλλιθεα

bet365

Μετά την «τεσσάρα» επί της Καλαμάτας στο Ελ Πάσο ακολούθησε η φιέστα της Athens Kallithea για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της Superleague 2 και η απονομή του τροπαίου.

Ημέρα γιορτής για την Athens Kallithea. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη είχε «κλειδώσει» την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της Superleague 2 και την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με την εντός έδρας ισοπαλία με τα Χανιά και έφτασε η ώρα της φιέστας.

Μετά την «τεσσάρα» επί της Καλαμάτας στο Ελ Πάσο οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων πήγαν μπροστά στην εξέδρα για να γιορτάσουν με τους φίλους της ομάδας. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Superleague 2, Πέτρος Μαρτσούκος έκανε την απονομή και ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Λουκίνας, σήκωσε το τρόπαιο.

Μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι πρωταθλητές επέστρεψαν μαζί με την κούπα στον κόσμο τους για να γιορτάσουν την ιστορική για το σύλλογο επιτυχία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα