Ηλιούπολη - Ιωνικός 0-0: Έκλεισαν με λευκή ισοπαλία τη σεζόν

Newsroom
Ηλιούπολη - Ιωνικός

bet365

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Ηλιούπολης με τον Ιωνικό, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό κλείνοντας τις υποχρεώσεις στα play off του Νοτίου Ομίλου της SL2.

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, Ηλιούπολη και Ιωνικός ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για τα play off του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 παίρνοντας από έναν βαθμό μετά το ισόπαλο 0-0.

Η Ηλιούπολη έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος, αλλά το σουτ του Βασιλούδη στο 38' σταμάτησε στο δοκάρι του Χριστοδούλη. Το 0-0 δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Πολίτης, Ασίγκμπα, Τοπάλ, Φουρλάνος, Τσαφταρίδης (50′ Μπουσάι), Βασιλούδης, Γκοτσούλιας, Λατίνοβιτς, Κρέτση, Παντελίδης, Κόστα (46′ Φρίμπονγκ)

Ιωνικός (Σπανός): Χριστοδούλης, Τασουλής (46′ Δρίτσας), Σαλίνας, Ντάουντα, Γιακουμάκης (59′ Ιωαννίδης), Γκοράνοβ, Γκίνη, Ούγκο Σόουζα, Μπορταγκαράι, Γκαρντάφσκι, Ζάχαβι

Πρόγραμμα και αποτελέσματα τελευταίας αγωνιστικής play off Νοτίου Ομίλου

Τετάρτη 22/5
Ηλιούπολη - Ιωνικός 0-0

Σάββατο 25/5
Athens Kallithea - Καλαμάτα (16:30)

Η βαθμολογία

1. Athens Kallithea 38 (7 ματς)
----------------------------
2. Χανιά 35 (8 ματς)
3. Ιωνικός 29 (8 ματς)
4. Ηλιούπολη 29 (8 ματς)
5. Καλαμάτα 20 (7 ματς)

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα