Διαγόρας Ρόδου - Αιγάλεω 2-1: Πρώτο τρίποντο στη σεζόν με την υπογραφή του Λεσάι

Newsroom
ελλαδα

bet365

Με δύο γκολ του Γιώργου Λεσάι σε διάστημα επτά λεπτών, ο Διαγόρας πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο στη Superleague 2 καθώς επικράτησε με 2-1 του Αιγαλέου.

Η 2η αγωνιστική της Superleague 2 για τον Νότιο όμιλο ξεκίνησε με το παιχνίδι του Διαγόρα με τον Αιγάλεω, όπου η ομάδα της Ρόδου επικράτησε με 2-1 και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της σεζόν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και είχαν τις πρώτες καλές στιγμές του αγώνα τόσο με τον Λεσάι στο 5' όπου το σουτ του στην περιοχή κόντραρε όσο και με τον Αντεσίνα στο 17', όταν το πλασέ του πέρασε δίπλα από τα αντίπαλα δοκάρια.

Η απάντηση του Αιγαλέου ήρθε στο 28' όταν ο Νταβιώτης πήρε την μπάλα από τον Ναζίμ αλλά η εκτέλεση του πέρασε λίγο πιο δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Τελικά ο Διαγόρας ήταν η ομάδα που μπήκε μπροστά στο σκορ.

Συγκεκριμένα στο 40', ο Λούκιτς έκανε τη σέντρα, ο Λεσάι έπιασε μία δύσκολη κεφαλιά και νίκησε τον Κατσιμήτρο για το 1-0. Παρόλο που όλα έδειχναν ότι το πρώτο μέρος θα έληγε στο 1-0, ο Διαγόρας βρήκε και δεύτερο γκολ και πάλι από τον ίδιο ποδοσφαιριστή.

Ο Αντεσίνα έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε απίθανη ενέργεια και στο τέλος έκανε τη σέντρα για τον Λεσάι ο οποίος εκτέλεσε άμεσα για το 2-0 στο 45+2'. Στο δεύτερο μέρος το κλαμπ της Ρόδου ήταν αρκετά κοντά και σε τρίτο τέρμα, όταν αρχικά ο Λούκιτς βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο πορτιέρε αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ ενώ δύο λεπτά μετά, ο Αντεσίνα νικήθηκε από τον Κατσιμήτρο.

Η μόνη αντίδραση για το Αιγάλεω ήταν στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με το οποίο απλά μείωσε σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Συγκεκριμένα ο Γκράβιτς έφυγε στην πλάτη της άμυνας, βγήκε τετ-α-τετ με τον Σηφάκη και πλάσαρε εύστοχα για το τελικό αποτέλεσμα.

Διαγόρας: Σηφάκης, Αρίας, Δημητρίου, Σταματούλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Τσιαντούλας, Λούκιτς (86′ Ιγκνάντοβιτς), Αντεσίνα (80′ Νικολής), Λεσάι (67′ Μουντές), Μανιάς.

Αιγάλεω: Κατσιμήτρος, Τάμπας (72′ Πέτκοβιτς), Παυλάκης, Ζιούλης, Θεολόγου, Μπάμπης (66′ Κολλάς), Νταβιώτης (55′ Καμαρά), Ναζίμ, Σταμένκοβιτς, Ραμίρεζ (55′ Γκάβριτς), Βάρκας.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο (30/09)
Διαγόρας Ρόδου - Αιγάλεω 2-1
Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός Β' (16:00)

Κυριακή (01/10)
Ηλιούπολη - Ιωνικός (16:00)
Athens Kallithea - Ολυμπιακός (17:30)

Δευτέρα (02/10)
Χανιά - Τυληκράτης (15:00)
Καλαμάτα - Γιούχτας (16:00)

Η βαθμολογία

1. Καλαμάτα 3
2. Χανιά 3
3. Γιούχτας 3
4. Τηλυκράτης Λευκάδας 3
5. Διαγόρας Ρόδου 3
6. Athens Kallithea 1
7. Παναχαϊκή 1
8. Ηλιούπολη 1
9. Αιγάλεω 0
10. Παναθηναϊκός Β' 0
11. Ιωνικός 0
12. Ολυμπιακός Β' -9*

* Ο Ολυμπιακός Β' είχε τιμωρηθεί με δύο αφαιρέσεις βαθμών (-5) από την περσινή σεζόν.
** Διαγόρας Ρόδου και Αιγάλεω έχουν ένα ματς περισσότερο

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα