Ανακοίνωση ΕΠΟ μετά το Ολυμπιακός Β' - Κηφισιά: «Θα λάβουμε τα ενδεδειγμένα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 2»

Δημήτρης Τομαράς
Ανακοίνωση ΕΠΟ μετά το Ολυμπιακός Β' - Κηφισιά: «Θα λάβουμε τα ενδεδειγμένα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 2»

bet365

Η διοίκηση της ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Β' με αντίπαλο την Κηφισιά στον Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός Β' δεν ολοκλήρωσε το παιχνίδι του με την Κηφισιά καθώς μετά την αποβολή του Κωστή οι παίκτες του αντέδρασαν - και με αφορμή το ότι και ο κόσμος τους τους το ζήτησε - αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο στον Ρέντη. Με τη σειρά της η ΕΠΟ μετά από αυτά τα γεγονότα το μεσημέρι της Κυριακής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία πήρε θέση αναφέροντας τα εξής:

Σε σχέση με τα όσα έγιναν στη χθεσινή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής.

'Η Ε.Π.Ο. παρακολουθεί με προσοχή τα όσα γίνονται στο Πρωτάθλημα της Super League 2. Οι εξελίξεις και τα όσα συνέβησαν και στη χθεσινή αγωνιστική θα εξεταστούν με προσοχή και εφόσον κριθεί αναγκαίο η Ε.Π.Ο. ως ανώτατη αρχή του ποδοσφαίρου στη Ελλάδα θα παρέμβει. Σε κάθε περίπτωση, η Ε.Π.Ο. θα λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για τη διασφάλιση του αθλήματος του ποδοσφαίρου και την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 2'.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα