Superleague 2, Βόρειος όμιλος: Μεγάλο διπλό του Ηρακλή στην έδρα της ΑΕΛ

Newsroom
Superleague 2, Βόρειος όμιλος: Μεγάλο διπλό του Ηρακλή στην έδρα της ΑΕΛ

bet365

Νικητής στο ντέρμπι της αγωνιστικής στον Βόρειο όμιλο της Superleague 2 ήταν ο Ηρακλής καθώς επικράτησε με 2-0 μέσα στην έδρα της ΑΕΛ. Νίκη και για τη Νίκη Βόλου επί του Ηρακλή Λάρισας (1-0) στο ντεμπούτο του Ελευθερόπουλου στον πάγκο της.

Μία πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Ηρακλής μέσα στην έδρα της ΑΕΛ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Superleague 2 για τον Βόρειο όμιλο. Διπλό και για τη Νίκη Βόλου επί του Ηρακλή Λάρισας.

ΑΕΛ-Ηρακλής 0-2

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η θητεία του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Ηρακλή καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι μέσα στην έδρα της ΑΕΛ (2-0). Σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πρώτο λόγο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και βρέθηκαν πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκορ δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, στο 20ο λεπτό το σουτ του Γιουμπιτάνα σταμάτησε στο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου ενώ στο 40ο λεπτό, ο Τόμας δεν μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του. Τελικά ο Χρουσιέλ έδωσε τη λύση στο 62', όταν με δυνατή κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τον Ηρακλή, με τον Άλεξιτς να εξίσου ένα δοκάρι στο 53' για τους Θεσσαλονικείς. Παρά την πίεση της ΑΕΛ για να βρει άμεση απάντηση, όμως ο Μιλούνοβιτς τελείωσε την υπόθεση της νίκης καθώς έκανε το 2-0 στο 83'.

Σκόρερ: 62' Χρουσιέλ, 83' Μιλούνοβιτς.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Κοσόνου, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Κ. Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Πλέγας, Νικολιάς, Μαυριάς, Πεντρόσο.

Ηρακλής (Τσιώλης): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Σίλβα, Πατράλης, Μανουσάκης, Άλεξιτς (65′ Μιλούνοβιτς), Τομάς, Γιουμπιτάνα.

Ηρακλής Λάρισας-Νίκη Βόλου 0-1

Δύσκολο αλλά σημαντικό διπλό πήρε η Νίκη Βόλου στην έδρα του Ηρακλή Λάρισας και ανέβηκε ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, με τον Ελευθερόπουλο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο της. Συγκεκριμένα, το γκολ του Κάσσου στο 20ο λεπτό ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους ώστε να επιστρέψουν στον Βόλο με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια, πίεσαν αλλά εν τέλει το σύνολο του Ελευθερόπουλου κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Σκόρερ: 20' Κάσσος

Ηρακλής Λάρισας (Διλμπέρης): Παπαγιάννης, Λαγωνίδης, Αλτάνης (46′ Μπάτροβιτς), Γκαλίτσιος (70′ Τασιουλής), Μπαλαμώτης (70′ Γκουγκούδης), Μπάμης, Χρηστίδης (46′ Καμπέρης), Δοδοντσάκης, Τσιμίκας, Λεσάι, Ευθυμιάδης (46′ Συρεγγέλας).

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Γρομητσάρης, Δεληζήσης, Κυριακίδης (68′ Γαβριηλίδης), Παναγιωτίδης (60′ Μέτσε), Τσουκαλάς, Μιλούνοβιτς (68′ Μορέιρα), Κάσσος, Σιαφά (84′ Τζιώρας).

Η 7η Αγωνιστική

Σήμερα (16/12)

Μακεδονικός-Παναθηναϊκός Β' 1-1

Κυριακή (18/12)

ΑΕΛ-Ηρακλής 0-2
Ηρακλής Λάρισας-Νίκη Βόλου 0-1

Δευτέρα (19/12)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Θεσπρωτός
Απόλλων Πόντου-Αλμωπός Αριδαίας
Βέροια-Πανσερραϊκός
Διαγόρας Ρόδου-Απόλλων Λάρισας

Ρεπό: ΠΑΟΚ Β'

Βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ Β' 6 16
2. ΑΕΛ 7 15
3. Αναγέννηση Καρδίτσας 5 12
4. Μακεδονικός 7 11
5. Νίκη Βόλου 7 10
6. Πανσερραϊκός 5 10
7. Απόλλων Λάρισας 6 9
8. Παναθηναϊκός Β' 6 9
9. Ηρακλής 6 8
10. Βέροια 6 7
11. Διαγόρας Ρόδου 5 6
12. Απόλλων Πόντου 6 6
13. Αλμωπός Αριδαίας 6 3
14. Θεσπρωτός 6 3
15. Ηρακλής Λάρισας 6 0

Επόμενη αγωνιστική (8η)

Πέμπτη (22/12) - 14:45

Αλμωπός Αριδαίας-Αναγέννηση Καρδίτσας
Θεσπρωτός-Διαγόρας Ρόδου
Απόλλων Λάρισας-Ηρακλής Λάρισας
Νίκη Βόλου-ΠΑΟΚ Β'
Παναθηναϊκός Β'-Βέροια
Πανσερραϊκός-ΑΕΛ
Ηρακλής-Απόλλων Πόντου

Ρεπό: Μακεδονικός

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα