ΠΑΟΚ Β’: «Χατ τρικ» Κούτσιας και Μπράντονιτς στο 8-0 επί του Καμπανιακού

ΠΑΟΚ Β’: «Χατ τρικ» Κούτσιας και Μπράντονιτς στο 8-0 επί του Καμπανιακού

ΠΑΟΚ Β’: «Χατ τρικ» Κούτσιας και Μπράντονιτς στο 8-0 επί του Καμπανιακού

bet365

Ο Γιώργος Κούτσιας και ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς σημείωσαν «χατ τρικ» στο φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που έδωσε η ομάδα του ΠΑΟΚ Β’ απέναντι στον Καμπανιακό επικρατώντας με 8-0.

O ΠΑΟΚ Β’ με την προσθήκη των Κούτσια, Τσιγγάρα και Ρικάρντο από την πρώτη ομάδα δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει με 8-0 του Καμπανιακού σ’ ένα δυνατό προπονητικό φιλικό το απόγευμα της Παρασκευής (26/8) στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Ο Γιώργος Κούτσιας πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα γκολ του «Δικεφάλου» στο πρώτο μέρος (10′, 23′ και 30′), «χατ τρικ» με τρία γκολ σημείωσε στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης κι ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς (71’, 77’, 90’), ενώ τα άλλα δύο γκολ ήρθαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Αντρέ Ρικάρντο (36’) και τον Βασίλη Γκορντεζιάνι (80’).

Ο Πάμπλο Γκαρσία χρησιμοποίησε στο πρώτο ημίχρονο τους: Ταλιχμανίδη, Μελετίδη, Ζίλο, Μανωλιούδη, Σελιμάι, Ρούμιαντσεβ, Τσιγγάρα, Χατζηστραβό, Ρικάρντο, Σπυρίδη και Κούτσια.

Στο Β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Τσιοπτσής, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Δαρέλας, Φασίδης, Τζούντε, Κουτεντάκης, Κουλούρης, Γιαξής, Γκορντετζιάνι και Μπράντονιτς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα