Κομπότης: Χόρεψε ζεϊμπέκικο και αποθέωσε τους παίκτες του Λεβαδειακού (vid)

Newsroom
Κομπότης: Χόρεψε ζεϊμπέκικο και αποθέωσε τους παίκτες του Λεβαδειακού (vid)

bet365

Ο ισχυρός άνδρας του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης αφού πρώτα γιόρτασε την επιτυχία της ομάδας του με ζεϊμπέκικό, μίλησε στους παίκτες τους οποίους και αποθέωσε.

Επειτα από τρία χρόνια, ο Λεβαδειακός επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, μιας κι επικράτησε με 1-0 στο δεύτερος μπαράζ της Βέροιας και εξασφάλισε την άνοδο με δύο νίκες. Σε ένα ματς το οποίο στιγματίστηκε με επεισόδια στο φινάλε, δεκάλεπτη διακοπή και τον τραυματισμό του Πεταυράκη που αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Λεβαδειακός γιόρτασε την σπουδαία επιτυχία του σε ταβέρνα της Λιβαδειάς, με τον ισχυρό άνδρα του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη να κλέβει την παράσταση με τον ζεϊμπέκικό του. Μάλιστα, μετά το τέλος του χορού ακούστηκαν και τα παρακάτω λόγια.

«Είστε οι μεγαλύτεροι μάγκες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Σας το λέω εγώ που το είδα. Σαν και εσάς δεν υπάρχουν πουθενά. Είστε όλοι άνδρες με αρ@ι@δια πάνω απ' όλα και όχι αρ@ι@δια άνδρες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι' όλα», τους είπε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: Video Screen
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα