Ο Αλμωπός Αριδαίας «σόκαρε» τον Ολυμπιακό Β' νικώντας 3-0 (vid)

Newsroom
Ο Αλμωπός Αριδαίας «σόκαρε» τον Ολυμπιακό Β' νικώντας 3-0 (vid)

bet365

Ο Αλμωπός Αριδαίας επιβλήθηκε εμφατικά της ομάδας του Ολυμπιακού Β' με σκορ 3-0 στο γήπεδό του.

Οι γηπεδούχοι πήραν το ματς χάρις στα 2 γκολ του Ρόβα με κεφαλιά και σουτ αντίστοιχα στο 45' και το 47' (στο γκολ με κεφαλιά έχει κάνει λάθος εκτίμηση ο Στουρνάρας). Πριν από το 2-0 του Αλμωπού στο 34' οι γηπεδούχοι είχαν ζητήσει πέναλτι.

Επίσης βρήκαν και 3ο γκολ με σουτ του Πρίκα στο 95'. Για τον Ολυμπιακό Β' είναι η πιο μεγάλη σε έκταση φετινή ήττα του στη Super League 2. Μάλιστα ο Αλμωπός είχε και δοκάρι με τον Ζαχαρό στο 95'. Οι παίκτες του Ιμπαγάσα επιχείρησαν να αντιδράσουν αλλά το παιχνίδι δεν τους πήγε.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Γιαλαμούδης (80′ Παρασκευάς), Σουλιώτης, Σέχου, Πρίκας, Κέρθι (83′ Ζαχαρός), Ασλαμπάλογλου, Κολλαράς, Τριανταφυλλάκης (80′ Πέττας), Ρόβας και Γιουκούδης (71′ Μπακουτσής).

Ολυμπιακός Β' (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής, Τσέλιος, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Νίκολιτς, Μαρίνος (53′ Βοΐλης), Ντόη (53′ Λιάτσος), Κωστή και Πινακάς (53′ Μπα).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα