Βόρειος Ομιλος Super League 2: Συνεχίζουν «χέρι-χέρι» Βέροια και Ξάνθη (vid)

Newsroom
 Βόρειος Ομιλος Super League 2: Συνεχίζουν «χέρι-χέρι» Βέροια και Ξάνθη (vid)

bet365

H «βασίλισσα» επικράτησε του Απόλλωνα Λάρισας με 5-1 και παρέμεινε στην κορυφή, ενώ η Ξάνθη βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής καθώς κέρδισε τον Ολυμπιακό Βόλου με 2-0.

Σε... κούρσα για δύο φαίνεται πως μετατρέπεται ο Βόρειος Ομιλος της Super League 2. Η Βέροια και η Ξάνθη συνέχισαν σήμερα (11/12) με νίκες την πορεία τους στην κατηγορία (επί του Απόλλων Λάρισας και του Ολυμπιακού Βόλου αντίστοιχα) και άρχισαν να απομακρύνονται από τους «διώκτες» τους.

Ο ΠΑΟΚ Β' έμεινε στο 0-0 με τον Πιερικό, ενώ η αναμέτρηση του Απόλλων Πόντου με την ΑΕΛ μετατέθηκε για αύριο, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη Βόρειο Ελλάδα.

Βέροια - Απόλλων Λάρισας 5-1
Σκόρερ: 16′ Μπουκουβάλας, 17′, 47′, 51′ Πασάς, 70′ Φοφανά – 59′ Ζαχόπουλος

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Πασά που πέτυχε χατ-τρικ, η Βέροια δεν δυσκολεύτηκε να καταβάλει τις αντιστάσεις του Απόλλωνα Λάρισας και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του Βόρειου Ομίλου.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» είχε τον Πασά σε εξαιρετική ημέρα, καθώς ο 31χρονος μεσοεπιθετικός «σέρβιρε» στον Μπουκουβάλα για το 1-0 και στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη και με 3 προσωπικά γκολ ««εκτόξευσε» τον δείκτη του σκορ στο 4-0, μόλις στο 51'. Ο Ζαχόπουλος λίγο μετά την είσοδό του στο ματς μείωσε στο 59' για τον Απόλλωνα, πριν ο Φοφανά σκόραρε ξανά για τους γηπεδούχους από κοντά για το 5-1 στο 70'.


Βέροια: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (59' Μπλέτσας), Μούργος (54' Φοφανά), Γαβριηλίδης (54' Μυστακίδης), Γιακουμάκης (75' Ορφανίδης), Πόζογλου, Πασάς (54' Ράμος).
Απόλλων Λάρισας: Νόρμαν, Γιαννίτσης, Βίγια (55' Ζιάκας), Λίταινας (55' Ζαχόπουλος), Λουκάς, Καλούσης, Παναγιώτου (55' Κανούλας), Σκούπρας, Κόζουχ, Χατζής, Τιμπουέ.

Ξάνθη-Ολυμπιακός Βόλου 2-0
Σκόρερ: 23′ Διαμαντόπουλος, 77′ αυτ. Κόλα

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο σημείωσε η Ξάνθη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και πήρε τη νίκη με 2-0.


Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις στο 6' με τον Πλατέλλα και τελικά άνοιξαν το σκορ με τον Διαμαντόπουλο στο 23' ύστερα από κάθετη του Θυμιάνη. Το τέρμα του 33χρονου φορ αμφισβητήθηκε έντονα από τους «ερυθρόλευκους» και μάλιστα εξέδωσαν ανακοίνωση που έλεγε, μεταξύ άλλων, πως «σφαγή στην Ξάνθη. Η διαιτησία έκανε το θαύμα της. Ο δεύτερος βοηθός άφησε τον Διαμαντόπουλο από καθαρή θέση οφσάιντ να σκοράρει».

Στο δεύτερο μισό και πιο συγκεκριμένα στο 77'η Ξάνθη ουσιαστικά «τελείωσε» το παιχνίδι, όταν ο Κόλα στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του Ξενοδόχοφ.

Ξάνθη: Ίτσο, Μπάτζιος, Ουνγιαλίδης, Φαζός, Τζανακάκης, Γκινσάρι (49′ Δόρης), Θυμιάνης, Διαμαντόπουλος (78′ Ιμπραΐμι), Τσέλιος, Πλατέλλας, Γκόμεζ.
Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοφ, Γραικός (69′ Κόλα), Να’α (69′ Κόκας), Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Κατσούκης (69′ Ξύδας (79′ λ.τ Μαρκοπουλιώτης), Κιτόκο, Σκοπελίτης, Κουντουριώτης, Βερνάρδος (49′ Οκάν), Σιαφά.

Θεσπρωτός-Νίκη Βόλου 2-0
Σκόρερ: 10′ Σαραντίδης, 19′ Βασιλάκης.

Αιφνιδίασε τη Νίκη ο Θεσπρωτός στο γήπεδο της Ηγουμενίτσας και πέτυχε 2 γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο απέναντι στους Θεσσαλούς, οι οποίοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν.

Στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ο Κωνσταντίνου στο 10' με πλασέ και ο Βασιλάκης στο 19' με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έδωσαν αέρα 2 τερμάτων στους Ηπειρώτες, οι οποίοι με αυτό το τρίποντο έπιασαν τη Νίκη Βόλου στους 9 βαθμούς μετά από 6 παιχνίδια (7 ματς έχει η Νίκη).

Θεσπρωτός:Παππάς, Βαλιέντε, ΝτΑλέσιο, Βασιλάκης, Σταυρίδης, Λύγκας (85' Ζβι), Κωνσταντίνου, Βαταμίδης (85' Γώγος), Σαραντίδης, Στεργίου (65' Πατσέκο), Πούφλης (70' Ραμίρες)
Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Τσιμπούκας (39' Πάνος, 49' Μέτσε), Τζοβάρας (39' Μιράντα), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Τσουκαλάς (78' Κυρίτσης), Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Κάσσος, Τζιώρας (46' Βασιλείου), Ροχάνο

Καβάλα-Αλμωπός Αριδαίας 0-6
Σκόρερ: 3′, 67′ Ρίβας, 26′ Κολλαράς, 32′ Παρασκευάς, 39′, 65′ Ρόβας


Στην Καβάλα η ομάδα γνώρισε ακόμη μία «βαριά» ήττα, αυτή τη φορά από τον Αλμωπό Αριδαίας. Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν 6 γκολ καθώς οι Ρίβας και Ρόβας βρήκαν από 2 φορές στόχο, ενώ οι Κολλάρας, Παρασκευάς από μία και μετέτρεψαν το ματς σε «περίπατο».

Καβάλα: Παπαποστόλου, Θαλασσινός, Γιαννάκος, Χατζηγεωργίου, Παπαδόπουλος, Κλεπουσνιώτης, Ταχτατζίδης, Απόσογλου, Λαμπαδίτης, Καμαρίδης, Βορδοναράκης.
Αλμωπός Αριδαίας: Παϊτέρης, Παρασκευάς, Σουλιώτης, Σέχου, Πρίκας, Κέρθι, Ασλαμπάλογλου, Κολλαράς, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης, Ρίβας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Βέροια-Απόλλων Λάρισας 5-1
Πιερικός-ΠΑΟΚ Β' 0-0
Ξάνθη-Ολυμπιακός Βόλου 2-0
Θεσπρωτός-Νίκη Βόλου 2-0
Καβάλα-Αλμωπός Αριδαίας 0-6
Αύριο (12/12)
Ηρακλής-Ολυμπιακός Β'
Αναγέννηση Καρδίτσας-Τρίκαλα
Απόλλων Πόντου-ΑΕΛ


Η βαθμολογία
1. Βέροια 17
....................................................
2. Ξάνθη 16
3. Αλμωπός Αριδαίας12
4. Ολυμπιακός Β 11
5. Αναγέννηση Καρδίτσας 9
6. Θεσπρωτός 9
7. Νίκη Βόλου 9
8. ΠΑΟΚ Β 9
9. Ηρακλής 8
10. ΑΕΛ 8
11. Πιερικός 8
12. Τρίκαλα 7
13. Πανσερραϊκός 6
....................................................
14. Ολυμπιακός Βόλου 5
15. Απόλλων Πόντου 4
16. Απόλλων Λάρισας 2
17. Καβάλα 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τετάρτη 15/12
Ολυμπιακός Βόλου-Θεσπρωτός
ΠΑΟΚ Β'-Ξάνθη
Τρίκαλα-Πιερικός
ΑΕΛ-Αναγέννηση Καρδίτσας
Απόλλων Λάρισας-Απόλλων Πόντου
Ολυμπιακός Β'-Βέροια
Πανσερραϊκός-Ηρακλής
Πέμπτη 16/12
Νίκη Βόλου-Καβάλα

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα