Στη Super League 2 κάνουν κλήρωση αύριο χωρίς να έχουν «κλειδώσει» οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα!

Newsroom
Στη Super League 2 κάνουν κλήρωση αύριο χωρίς να έχουν «κλειδώσει» οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα!

bet365

Η Super League 2, παρά τις εκκρεμότητες που υπάρχουν για τη συμμετοχή διάφορων ομάδων, ανακοίνωσε ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί την Τρίτη (5/10) ελπίζοντας ότι θα ξεκινήσει κανονικά στις 10 Οκτωβρίου.

Σύσκεψη έλαβε χώρα στη Super League 2 τη Δευτέρα (4/10) όπου αποφασίστηκε ότι θα διεξαχθεί κανονικά η κλήρωση του πρωταθλήματος αύριο Τρίτη (5/10) στις 20:00 παρά τις εκκρεμότητες που υπάρχουν ακόμα για τη συμμετοχή διάφορων ομάδων στην κατηγορία.

Τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν εκκρεμότητες για τη συμμετοχή της Δόξας Δράμας, η οποία έγινε γνωστό ότι διαθέτει μόνο 6 επαγγελματικά συμβόλαια και με τις συνθήκες αυτές δεν μπορεί να πάρει μέρος, της Ρόδου για τον όμιλο στον οποίο θα συμμετάσχει, της Ζακύνθου και του Ασπρόπυργου, όπου εκκρεμεί η απόφαση της ΕΕΑ, αλλά και του Ηρόδοτου.

Μάλιστα την Τρίτη (5/10) πριν την κλήρωση, έχει αποφασιστεί να διεξαχθεί ΔΣ στις 18:00 για να διαμορφωθούν εκ νέου οι δύο όμιλοι της κατηγορίας (ο αρχικός καταρτισμός αφορούσε Βόρειο και Νότιο όμιλο με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού Β' στον βορρά), ενώ θα υπάρξει και ενημέρωση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Στη Super League 2 ελπίζουν ότι παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουν ακόμα συγκεκριμένα ποιες ομάδες θα συμμετέχουν, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά στην προγραμματισμένη ημερομηνία, δηλαδή στις 10 Οκτωβρίου.

«Εν όψει της προγραμματισμένης έναρξης του πρωταθλήματος για τις 10 Οκτωβρίου 2021, αύριο 5.10.21 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο Golf Prive της Γλυφάδας η κλήρωση του πρωταθλήματος 2021-2022. Θα προηγηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στις 18:00 για την τοποθέτηση των ομάδων στους ομίλους και ενημέρωση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Πάντως με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα αναβολή της σέντρας, κάτι που αν συμβεί θα είναι η τρίτη σε αριθμό.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

@Photo credits: INTIME

SUPERLEAGUE 2 NEWS FEED