Υπέγραψε στη Βέροια ο Πέτρος Γιακουμάκης

Newsroom
Υπέγραψε στη Βέροια ο Πέτρος Γιακουμάκης

bet365

Ο 29χρονος επιθετικός που είχε μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βέροια τη νέα σεζόν.

Τον νέο σταθμό στην καριέρα του βρήκε ο Πέτρος Γιακουμάκης μετά την αποχώρησή του από τον Ατρόμητο. Ο 29χρονος επιθετικός συμφώνησε με τη Βέροια για έναν χρόνο και θα αγωνίζεται με τη φανέλα της στο πρωτάθλημα της Super League 2. Στον Ατρόμητο μέτρησε 37 συμμετοχές και τρία τέρματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του Πέτρου Γιακουμάκη. Ο ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 3/7/1992 στο Ηράκλειο Κρήτης και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον Ατσαλένιο, με τον οποίο αγωνίστηκε για τρία χρόνια πριν πάρει μεταγραφή στον Λεβαδειακό το 2014.

Με την ομάδα της Βοιωτίας αγωνίστηκε για πέντε σεζόν, ενώ από το 2019 ανήκε στον Ατρόμητο Αθηνών. Ο 29χρονος επιθετικός μετράει συνολικά 171 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Superleague και το Κύπελλο Ελλάδος, έχοντας σημειώσει 29 γκολ. Ο Πέτρος Γιακουμάκης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους με τη Βασίλισσα του Βορρά. Καλώς ήλθες Πέτρο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα