Ο Αυγενάκης παρουσίασε στη Βουλή τα κριτήρια για τη συμμετοχή στη Super League 2

Ο Αυγενάκης παρουσίασε στη Βουλή τα κριτήρια για τη συμμετοχή στη Super League 2

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, παρουσίασε στη Βουλή τα κριτήρια για τη συμμετοχή των ομάδων στη Super League 2.

Η Super League 2 της επόμενης σεζόν δεν θα έχει καμία σχέση με την περσινή. Η δεύτερη και η τρίτη κατηγορία (Football League) συγχωνεύονται και στο νέο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν 36 ομάδες, αρκεί φυσικά να πληρούν όλες τα κριτήρια, για τα οποία διαβάσατε προ ημερών και τα οποία παρουσίασε την Πέμπτη (17/6) στη Βουλή ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

«Με αυστηρά κριτήρια ανάπτυξης & βιωσιμότητας αναδιαρθρώνουμε/συγχωνεύουμε SL2 & FL σε μία ενιαία κατηγορία, έπειτα από διάλογο & συνεργασία με όλους τους εμπλεκομένους. Συστήνονται Β' ομάδες για ΠΑΕ SL1 & θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα SL2» ανέφερε στον λογαριασμό του στο twitter ο Αυγενάκης.

Ο Αυγενάκης έκανε αναφορά και στις διεθνείς διοργανώσεις που έχει αναλάβει η χώρα ή και διεκδικεί: «Εξασφαλίζουμε το πλαίσιο διοργάνωσης "3ων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού", τον Οκτώβριο. Οι πιο απαιτητικοί αγώνες πολλαπλών αθλημάτων στην Αθήνα, έπειτα από ΟΑ2004 & Special Olympics 2011. Εξωστρέφεια, η Σημαία της Ελλάδας επίκεντρο παγκόσμιου αθλητισμού».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE 2 NEWS FEED