Μπονούτσι: Αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του

Μπονούτσι: Αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του

bet365

Ο πολύπειρος Ιταλός κεντρικός αμυντικός Λεονάρντο Μπονούτσι αποφάσισε να αποσυρθεί στα 37 του χρόνια και σκοπεύει να ασχοληθεί με την προπονητική.

Η Φενέρμπαχτσε ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιρικός σταθμός της σπουδαίας καριέρας του Λεονάρντο Μπονούτσι. Ο σπουδαίος Ιταλός αμυντικός αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στα 37 του χρόνια και θα το ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα επιστρέψει στην Ιταλία. Ο αγώνας της Φενέρ με την Ιστανμπούλσπορ (26/4, 19:00) θα είναι ο τελευταίος του πριν κρεμάσει τα παπούτσια του.

O Mπονούτσι έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ίντερ και πανηγύρισε το νταμπλ της σεζόν 2005-06, όμως σύνδεσε την καριέρα του με τη Γιουβέντους, στην οποία αγωνίστηκε 12 χρόνια. Με τους Μπιανκονέρι μέτρησε 502 εμφανίσεις, με 37 γκολ, 10 ασίστ και σήκωσε οκτώ πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα και πέντε Super Cup.

Τη σεζόν 2017-18 πέρασε από τη Μίλαν και μετά επέστρεψε στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιούβε. Στην τελευταία σεζόν της καριέρας του αγωνίστηκε στο πρώτο μισό με την Ουνιόν Βερολίνου και στο δεύτερο με τη Φενέρ.

Με την εθνική ομάδα της Ιταλίας μέτρησε 121 εμφανίσεις, σκόραρε οκτώ φορές και σήκωσε το EURO 2020. Όπως προκύπτει ο Μπονούτσι σκοπεύει να επιστρέψει στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς θα ασχοληθεί με την προπονητική

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα