Φενέρμπαχτσε: Πάει για το «μπαμ» με Μπονούτσι

Βασίλης Μπαλατσός
Φενέρμπαχτσε: Πάει για το «μπαμ» με Μπονούτσι

bet365

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι βρίσκεται στην έξοδο από την Ουνιόν Βερολίνου, όμως δεν θα επιστρέψει στην Ιταλία, καθώς «κλείνει» στη Φενέρμπαχτσε.

Ακόμα μια μεταγραφική «βόμβα» στο τουρκικό ποδόσφαιρο. Όπως προκύπτει από δημοσιεύματα η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Λεονάρντο Μπονούτσι, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Τουρκία έχουν ήδη πέσει οι υπογραφές και απομένουν οι ανακοινώσεις.

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός μετά από ένα εξάμηνο στη Γερμανία για λογαριασμό της Ουνιόν Βερολίνου ψάχτηκε να φύγει, έφτασε κοντά στον επαναπατρισμό του για λογαριασμό της Ρόμα, όμως εν τέλει φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία για το επόμενο εξάμηνο. Η Φενέρ θέλει να ταξιδέψει ο Μπονούτσι στην Κωνσταντινούπολη μέχρι την Τετάρτη (10/1) και να παρουσιάστει επίσημα.

Όπως αναφέρει ο Νικολό Σιρά πρόσωπο κλειδί στις διαπραγματεύσεις ήταν ο σέντερ φορ των Τούρκων Έντιν Τζέκο.

Στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε δέκα φορές με τη φανέλα της Ουνιόν και σκόραρε ένα γκολ. Παρόλο που είχε συμβόλαιο για ακόμα έξι μήνες και οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο το κλαμπ του Βερολίνου ήταν πρόθυμο να αφήσει τον Μπονούτσι να φύγει χωρίς να έχει οικονομικές απαιτήσεις.

Άξιο αναφοράς πως η Φενέρ πάει για δυνατή κίνηση στο κέντρο της άμυνας, την ώρα που δημοσιεύματα συνδέουν τον Σαμέτ Ακαϊντίν με τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που ο Τούρκος στόπερ δεν βρίσκει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα