Ρόμα: «Πλησιάζει» σε Μπονούτσι, δεν τον θέλουν οι οπαδοί

Βασίλης Μπαλατσός
Ρόμα: «Πλησιάζει» σε Μπονούτσι, δεν τον θέλουν οι οπαδοί

bet365

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι είναι έτοιμος να αφήσει την Ουνιόν Βερολίνου και να επιστρέψει στην Ιταλία, για λογαριασμό της Ρόμα, όμως οι οπαδοί των Τζιαλορόσι δεν τον θέλουν στην ομάδα τους.

Μετά από μισή σεζόν και δέκα εμφανίσεις με την Ουνιόν Βερολίνου ο Λεονάρντο Μπονούτσι είναι έτοιμος για επαναπατρισμό. Ο Ιταλός στόπερ επιθυμεί να γυρίσει στην Ιταλία και η Ρόμα του προσφέρει αυτή την επιλογή.

Όπως προκύπτει από ιταλικά δημοσιεύματα οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός είναι διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του και να υπογράψει εξάμηνο συμβόλαιο. Δεδομένο είναι πως η ομάδα του Βερολίνου δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στη μεταγραφή, παρόλο που ο Ιταλός δεσμεύεται μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι Ρωμαίοι βλέπουν στoν Μπονούτσι μια καλή επιλογή από τη στιγμή που τόσο ο Κρις Σμόλινγκ όσο ο και Μαράς Κουμπούλα είναι εκτός με προβλήματα τραυματισμών. Από την άλλη πάντως οι οπαδοί είναι αρνητικοί στην απόκτηση του άλλοτε αρχηγού της Γιουβέντους και της Μίλαν και το εκφράζουν μέσω Social Media.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα