Τουρκία: Συντριβή για την Πεντίκσπορ του Τζαβέλλα, «γκέλα» για την Γαλατάσαραϊ

Βασίλης Μπαλατσός
Μπακαμπού

bet365

Η Γαλατάσαραϊ «γκέλαρε» με το... καλησπέρα, καθώς έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Καϊσέρισπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου. «Πεντάρα» της Χατάισπορ στην Πεντίκσπορ στο ντεμπούτο του Γιώργου Τζαβέλλα.

«Γκέλα» για την Γαλατάσαραϊ των «σταρ». Οι πρωταθλητές Τουρκίας στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος έμειναν στην ισοπαλία δίχως σκορ με την Καϊσέρισπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 87'. Για την Τσιμ Μπομ ήταν βασικός ο Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος στο 56' άφησε τη θέση του στον Μάουρο Ικάρντι.

Εφιαλτική πρεμιέρα για την Πεντίκσπορ. Οι νεοφώτιστοι στην πρώτη κατηγορία ηττήθηκαν από την Χατάισπορ με το βαρύ 5-1, εντός έδρας. Ο Γιώργος Τζαβέλλας ήταν βασικός και άφησε τη θέση του στον Ρομέρο με την έναρξη του δεύτερου μέρος, με το σκορ στο 2-0. Για τους γηπεδούχους το γκολ της τιμής πέτυχε στο 90+3' ο πρώην φορ Κέρκυρας, Λαμίας και Ιωνικού, Ροζέριο Τουράμ.

Τέλος στην «ελληνική μάχη» της πρεμιέρας η Κασίμπασα του βασικού Ανδρέα Γιαννιώτη νίκησε εντός έδρας την Ανκαραγκουτσού με 3-2. Για τους φιλοξενούμενους ο Στέλιος Κίτσιου ήταν βασικός και αναντικατάστατος, ενώ ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μπήκε με την έναρξη του δεύτερου μέρους.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα