Πέλκας: Τουρκικό δημοσίευμα κάνει λόγο για προσφορά της Σίβασπορ

Πέλκας: Τουρκικό δημοσίευμα κάνει λόγο για προσφορά της Σίβασπορ

Πέλκας: Τουρκικό δημοσίευμα κάνει λόγο για προσφορά της Σίβασπορ

bet365

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, η Σίβασπορ έκανε πρόταση στον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «Fanatic», η Σίβασπορ, που είχε μία αρκετά μέτρια χρονιά για τα δεδομένα της την περασμένη σεζόν, κατέθεσε προσφορά στον Δημήτρη Πέλκα, που έμεινε ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε, προκειμένου να τον πείσει να υπογράψει στην ομάδα της Σεβάστειας.

Σ' αυτήν αγωνίζεται ο Χάρης Χαρίσης, ενώ μέχρι πρότινος έπαιζε εκεί και ο Δημήτρης Γούτας, με το συμβόλαιό του να τελειώνει φέτος και να μένει ελεύθερος.

Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα ο τεχνικός διευθυντής της Πεντίκσπορ, Οσμάν Οζκοϊλού ανέφερε πως η ομάδα του, που ανέβηκε φέτος στην μεγάλη κατηγορία, έχει κάνει κι αυτή πρόταση στον 29χρονο Έλληνα επιθετικό χαφ.

Ο Δημήτρης Πέλκας την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Χαλ από την Φενέρμπαχτσε και πραγματοποίησε 26 συμμετοχές σκοράροντας δύο γκολ και μία ασίστ στα 1.294 λεπτά που αγωνίστηκε στην Τσάμπιονσιπ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα