Η Πεντίκισπορ «ανακοίνωσε» τον Τζαβέλλα και επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για τον Πέλκα

Newsroom
..

bet365

Ο Οσμάν Οζκούγλου, τεχνικός της Πεντίκισπορ επιβεβαίωσε πως ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει υπογράψει στην ομάδα και παράλληλα ανέφερε πως ο Δημήτρης Πέλκας έχει ήδη την προσφορά της στα χέρια του.

Tην απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα ανακοίνωσε ουσιαστικά σήμερα (27/6) η Πέντικσπορ, μέσω του τεχνικού της Οσμάν Οζκούγλου, ο οποίος παράλληλα επιβεβαίωσε και την πρόθεση της ομάδας του να πάρει και τον Δημήτρη Πέλκα.

Για τον πρώτο σχολίασε μεταξύ άλλων στον τουρκικό Τύπο πως «έχουμε υπογράψει συμβόλαιο μαζί του», ενώ για τον δεύτερο ότι «του στείλαμε την προσφορά μας, οι επαφές συνεχίζονται».

Ετσι ο διεθνής στόπερ θα επιστρέψει στη γειτονική χώρα μετά την τετραετία 2017-2021 που ήταν στην Αλάνιασπορ (140 ματς/7 γκολ/3 ασίστ), ενώ ο επίσης διεθνής μεσοεπιθετικός ίσως αγωνιστεί και σε δεύτερη εκεί ομάδα, αφού από το 2020 ως το 2022 έπαιζε στη Φενέρμπαχτσε (63 ματς/13 γκολ/8 ασίστ).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα