Ατσού: Ο μάνατζερ και ο αντιπρόεδρος της Χατάισπορ διαψεύδουν τη διάσωση του Γκανέζου

Νίκος Κικίδης
Ατσού: Ο μάνατζερ και ο αντιπρόεδρος της Χατάισπορ διαψεύδουν τη διάσωση του Γκανέζου

bet365

Δυσάρεστα είναι τα τελευταία νέα που έρχονται από την Τουρκία για την υπόθεση του Κριστιάν Ατσού, καθώς ο αντιπρόεδρος της Χάταισπορ αλλά και ο μάνατζέρ του διέψευσαν τη διάσωση του Γκανέζου!

Το θρίλερ με την υπόθεση του Κριστιάν Ατσού συνεχίζεται! Παρά την απόπειρα της «A Bola» να ανακοινώσει τη λήξη συναγερμού υποστηρίζοντας πως ο Γκανέζος απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια στην Τουρκία, η πραγματικότητα φαίνεται πως είναι διαφορετική!

Λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση του σχετικού άρθρου, ο αντιπρόεδρος της Χατάισπορ, Μουσταφά Οζάτ, βγήκε να διαψεύσει τα θετικά νέα, τονίζοντας ότι δυστυχώς τόσο ο Ατσού, όσο και ο τεχνικός διευθυντής του κλαμπ παραμένουν αγνοούμενοι κάτω από τα ερείπια.

«Δυστυχώς, ο Κριστιάν Ατσού και ο αθλητικός διευθυντής μας, Τανέρ Σαβούτ, είναι ακόμα κάτω από τα ερείπια. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με κανέναν. Δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε την περιοχή» ανέφερε χαρακτηριστικά, προτού πάρει τη σκυτάλη και ο μάνατζερ του Γκανέζου.

«Η είδηση ότι ο Κριστιάν Ατσού διασώθηκε δεν είναι αλήθεια» έγραψε σε ανάρτηση στο Instagram o Κερίμ Αλιτσί, επιβεβαιώνοντας το... χαλασμένο τηλέφωνο που ξεκίνησε από την Πορτογαλία με την υπόθεση του πρώην παίκτη της Τσέλσι.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα