Μπουχαλάκης: «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα της Τουρκίας» (vid)

Newsroom
Μπουχαλάκης: «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα της Τουρκίας» (vid)

bet365

Ο διεθνής Έλληνας μέσος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κόνιασπορ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του και υποσχέθηκε στους φίλους της νέας του ομάδας να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι από το πρωί της Πέμπτης (2/2) με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Κόνιασπορ. Ο διεθνής Έλληνας χαφ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση του deal εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που θα παίξει σε μια μεγάλη ομάδα της Τουρκίας και διαβεβαίωσε τους φίλους της νέας του ομάδας πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό και θα είναι 100% συγκεντρωμένος.

H Κόνιασπορ του άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς μετά από 21 ματς είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς. Θυμίζουμε πως οι Τούρκοι κινούνται για ακόμα έναν παίκτη του Ολυμπιακού και μέχρι πρότινος συμπαίκτη του Ανδρέα Μπουχαλάκη, Γκάρι Ροντρίγκες.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα σε αυτή τη μεγάλη ομάδα της Τουρκίας. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να παίξω στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό για την ομάδα και τους οπαδούς της. Αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω τους οπαδούς είναι ότι είμαι 100% συγκεντρωμένος, θα δώσω τα πάντα», ανέφερε στις δηλώσεις του ο διεθνής μέσος.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα