Μαζουακού: Έδωσε ασίστ κόντρα στην Γκαζιαντέπ του Κίτσιου και ο Βέγκχορστ έσωσε τον βαθμό για τη Μπεσίκτας (vid)

Newsroom
Μαζουακού: Έδωσε ασίστ κόντρα στην Γκαζιαντέπ του Κίτσιου και ο Βέγκχορστ έσωσε τον βαθμό για τη Μπεσίκτας (vid)

bet365

Ο Αρτούρ Μαζουακού, που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, μπήκε αλλαγή στο ματς της Μπεσίκτας με τη Γκαζιαντέπ και έδωσε ασίστ στο γκολ του Βέγκχορστ για το 1-1.

Ο Αρτούρ Μαζουακού πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Μπεσίκτας με τη Γκαζιαντέπ του Στέλιου Κίτσιου και ήταν καθοριστικός. Ο Γάλλος αριστερός μπακ που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού έβγαλε εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά και ο υψηλόσωμος διεθνής Ολλανδός σέντερ φορ Βουτ Βέγκχορστ ισοφάρισε σε 1-1 και έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του. Τρίτη ασίστ του 29χρονου αμυντικού σε 13 εμφανίσεις.

Η Γκαζιαντέπ είχε προηγηθεί με τέρμα του πρώην επιθετικού του ΟΦΗ, Ζοάο Φιγκεϊρέδο και οι Μαυραετοί θα μπορούσαν να είχαν μείνει με δέκα παίκτες όταν ο Ενκουντού χτύπησε με κουτουλιά τον Κίτσιου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα