Ο Αρβελάντζε «επισημοποίησε» τη μετακίνηση του Πέλκα στη Χαλ

Newsroom
Ο Αρβελάντζε «επισημοποίησε» τη μετακίνηση του Πέλκα στη Χαλ

bet365

Ο Σότα Αρβελάντζε, τεχνικός της αγγλικής ομάδας, είπε πως ο Δημήτρης Πέλκας θα γίνει άμεσα παίκτης της Χαλ.

Παίκτης της Χαλ μπορεί να θεωρείται ο Δημήτρης Πέλκας, αφού μετά τα όσα φέρεται να είπε ο αντιπρόεδρός της Ταν Κέσλερ σε φίλους της, ήρθε και η δημόσια τοποθέτηση του Σότα Αρβελάντζε ώστε να «κλειδώσει» ουσιαστικά την μετακίνηση του Ελληνα μεσοεπιθετικού από τη Φενέρμπαχτσε στο club της Championship.

Ο Γεωργιανός παλαίμαχος φορ που βρίσκεται πλέον στο «τιμόνι» της Χαλ ρωτήθηκε μετά τη χθεσινή (27/8) νίκη επί της Κόβεντρι για τις μεταγραφικές εξελίξεις της ομάδας και σχολίασε πως «ελπίζω πως θα έχουμε δύο νέους παίκτες τις επόμενες 72 ώρες».

Τότε του μεταφέρθηκε αν ένας εξ' αυτών θα είναι ο 29χρονος μεσοεπιθετικός και η απάντησή του ήταν καταφατική. «Ναι. Τον περιμένω. Δεν μπορώ να πω για τον άλλο, όμως είμαι σε θέση να μιλήσω για τον Πέλκα. Μπορεί να παίξει τόσο στα άκρα όσο και ως επιθετικός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα