Σιώπης: «Στην Τραπεζούντα είστε τρελοί σαν εμάς και τρώτε γαύρο που τον αγαπώ»

Σιώπης: «Στην Τραπεζούντα είστε τρελοί σαν εμάς και τρώτε γαύρο που τον αγαπώ»

Βασίλης Μπαλατσός
Σιώπης: «Στην Τραπεζούντα είστε τρελοί σαν εμάς και τρώτε γαύρο που τον αγαπώ»

bet365

Ο Μανώλης Σιώπης μίλησε στο επίσημο περιοδικό της Τράμπζονσπορ και μίλησε για τη ζωή και τους ανθρώπους στην Τραπεζούντα, κάνοντας ειδική αναφορά στον αγαπημένο του γαύρο.

Στο επίσημο περιοδικό της Τράμπζονσπορ μίλησε ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος αναφέρθηκε στη ζωή και στους ανθρώπους στη Τραπεζούντα, ενώ μίλησε και για τη σχέση που έχει απαντύξει με τους οπαδούς της ομάδας.

Ο διεθνής αμυντικός χαφ πήγε στην ομάδα που αγωνίζεται και ο Τάσος Μπακασέτας στις 18 Αυγούστου και έκτοτε μετράει 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανώλη Σιώπη:

Για τη ζωή στην Τραπεζούντα: «Οι άνθρωποι στην Τραπεζούντα είναι σαν εμάς, όπως οι Έλληνες. Είναι δραστήριοι, ενεργητικοί και τόσο τρελοί. Aκόμα δεν έχω προλάβει να επισκεφτώ πολλά μέρη, όμως πήγα στην Παναγιά Σουμελά με τη σύζυγό μου ».

Για τη σχέση του με τους οπαδούς: «Αν θυμάμαι καλά ήταν το ματς με τη Σίβασπορ, όταν μπήκα στο παιχνίδι στο 75' και πήρα την μπάλα στα πόδια ου, ένιωσα τέτοια ζεστασιά, τέτοια ειλικρίνεια από την εξέδρα. Παίζω ποδόσφαιρο για την ομάδα, αλλά παίζω για τον κόσμο μας. Για να το περιγράψω: "Είμαι σαν στρατιώτης" Παίζω μ' αυτόν τρόπο και γι' αυτό κόσμο με αγάπησε από την πρώτη στιγμή. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα».

Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου: «Αν δεν υπήρχαν οι περιορισμοί της πανδημίας, θα παίζαμε με τους οπαδούς μας στο ένα γεμάτο γήπεδο. Ωστόσο, υπήρχε μια υπέροχη ατμόσφαιρα ακόμη και στο μισό γεμάτο. Χορέψαμε όλοι μαζί»

Για την... αγάπη του στον γαύρο: «Όταν έπαιζα στην Αλάνιασπορ και ήρθαμε στην Τραπεζούντα για το εκτός έδρας ματς, μπήκαμε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και έφτιαξαν γαύρο. Φτιάχνουμε γαύρο πολύ στην Ελλάδα, και μου αρέσει πολύ. Τελείωσα ένα ολόκληρο πιάτο. Ακόμα και ο Μπακασέτας που με είδε, μου είπε: "Τι κάνεις;" και απάντησα: "Αγαπώ πολύ τον γαύρο, μου αρέσει ακόμα περισσότερο ο γαύρος εδώ"».

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα