Σούπερ Μπακασέτας, δύο γκολ, ένας «κεραυνός» και πρώτος σκόρερ στην Τουρκία! (vids)

Newsroom
Σούπερ Μπακασέτας, δύο γκολ, ένας «κεραυνός» και πρώτος σκόρερ στην Τουρκία! (vids)

bet365

Μια ακόμη μέρα στη... δουλειά για τον Τάσο Μπακασέτα με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να σκοράρει δύο φορές (τη μία με απίθανο «κεραυνό») και να ανεβαίνει προσωρινά στην κορυφή των σκόρερ.

Κάθε γκολ του Τάσου Μπακασέτα στο τουρκικό πρωτάθλημα και πιο εντυπωσιακό. Ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος σκόραρε για τέταρτη φορά στη φετινή σεζόν με τα χρώματα της Τράμπζονσπορ, ανοίγοντας το σκορ στο ματς απέναντι στην Καϊσέρισπορ του (άλλοτε συμπαίκτη του στην ΑΕΚ) Δημήτρη Κολοβέτσιου με φανταστικό «κεραυνό» εκτός περιοχής και πρόσθεσε άλλο ένα γκολ στη συνέχεια από την άσπρη βούλα!

Στο 12ο λεπτό του ματς, ο Μπακασέτας είδε τη μπάλα να στρώνεται μετά την κόντρα στον αμυντικό και δεν το σκέφτηκε καν, «κεραυνοβολώντας» τον αντίπαλο κίπερ με άπιαστο σουτ για το 1-0 της ομάδας από την Τραπεζούντα που είχε βασικό και τον Μανώλη Σιώπη. Παρά την ισοφάριση στο 41', ο «Μπάκα» είχε ξανά τη λύση, αναλαμβάνοντας εύστοχα την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Κορνέλιους, για το 1-2 στο 60' που ήταν και το τελικό σκορ και οδήγησε την Τράμπζονσπορ προσωρινά στην κορυφή (στο +2 με ματς περισσότερο από τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα).

Παράλληλα, με αυτό το γκολ ο Μπακασέτας έπιασε τους Πέσιτς και Μπερτολάτσι στο Νο1 της λίστας των τοπ-σκόρερς με πέντε γκολ μετά από μόλις οκτώ συμμετοχές! Τρομερό ξεκίνημα, αν σκεφτεί κανείς ότι πέρυσι είχε ολοκληρώσει τη σεζόν με 13 σε 38 ματς (7 με Αλάνιασπορ, 6 με Τράμπζονσπορ)!

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα