Ολυμπιακός: Ο κόσμος του θα βρεθεί στο πλευρό του για ένα ακόμα ντέρμπι, αυτό με τον ΠΑΟΚ

Από το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

bet365

Εδώ και μέρες και πριν καν βγει η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ ο κόσμος του Ολυμπιακού είχε κινητοποιηθεί για τα εισιτήρια του ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός φέτος έχει ήδη κάνει sold out στο γήπεδό του και σε ματς όπως με τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά υπάρχει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που από την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων υπήρξαν... ουρές από φιλάθλους της ομάδας που ήθελαν ένα εισιτήριο με τη ζήτηση για τα... μαγικά χαρτάκια να είναι σε υψηλά επίπεδα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει λοιπόν ότι θα είναι στο πλευρό του σε έναν ακόμα αγώνα. Αυτή τη φορά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη που μετά την επισημοποίηση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων είχαμε την... επικύρωση ότι το παιχνίδι αυτό ορθώς γίνεται με κόσμο.

Θυμίζουμε πώς ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει ότι για αυτές τις ημέρες τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά το Σάββατο 4/11 από 10:00 έως 15:00 και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως την έναρξή του. Η δε διάθεση των εισιτηρίων με ηλεκτρονικό τρόπο ξεκίνησε από την 1η Νοεμβρίου.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα