Ρεϊνόσο: «Μαγνητική ο Κάλενς, θα κάνει θεραπείες»

Newsroom
Ο Κάλενς

bet365

Ο προπονητής του Περού, Χουάν Ρεϊνόσο ανέφερε σε δηλώσεις του πως ο Αλεξάντερ Κάλενς θα υποβληθεί σε μαγνητική και θα κάνει θεραπείες.

Ο Αλεξάντερ Κάλενς ήταν γνωστό πως θα παραμείνει εκτός από το προσεχές παιχνίδι του Περού με τη Χιλή τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/10-03:00), όπως έγινε γνωστό από τον ίδιο τον τεχνικό της ομάδας, Χουάν Ρεϊνόσο.

Σήμερα εκείνος επανήλθε με νέες δηλώσεις του στην «Movistar Deportes» και εξήγησε πως ο λόγος που δεν ταξίδεψε καν ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ με την ομάδα για τον αγώνα με την Χιλή ήταν για να μπορέσει να υποβληθεί σε μαγνητική και να κάνει παραπάνω θεραπείες, αφού, όπως εξήγησε στη συνέχεια, τώρα που θα μείνει πίσω θα προλάβει να κάνει οκτώ με δέκα θεραπείες, ενώ αν έφευγε με την ομάδα θα έκανε μόλις τρεις με τέσσερις γεγονός που δεν θα βοηθούσε στην καλύτερη αποκατάστασή του.

Υπενθυμίζουμε πως βασικός στόχος του επιτελείου του Περού είναι τόσο ο Κάλενς όσο και ο Τάπια να είναι έτοιμοι για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Αργεντινή για τα προκριματικά του Μουντιάλ τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/10-05:00).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα