ΑΕΚ: Δεν παίζει ο Κάλενς στον αγώνα του Περού με την Χιλή λόγω κόπωσης

Newsroom
Εκτός ο Κάλενς από τον αγώνα με την Χιλή λόγω κόπωσης

bet365

Ο προπονητής του Περού, Χουάν Ρεϊνόσο έθεσε εκτός από τον αγώνα με την Χιλή τον Αλεξάντερ Κάλενς εξαιτίας μυϊκής κόπωσης.

Μπορεί ο Αλεξάντερ Κάλενς να έκανε εγκαίρως το ταξίδι για το Περού προκειμένου να δώσει το παρών και στα δύο παιχνίδια της εθνικής ομάδας της πατρίδας του για τα προκριματικά του Μουντιάλ κόντρα σε Χιλή (εκτός έδρας, 13/10) και Αργεντινή (εντός έδρας, 18/10), όμως δεν αναμένεται να αγωνιστεί στο πρώτο απ' αυτά τα παιχνίδια μετά από απόφαση του προπονητή του.

Ο Χουάν Ρεϊνόσο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Περού, προχωρήσε στην επιλογή να ξεκουράσει τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ από το πρώτο παιχνίδι, αφού θεωρεί πως υπάρχει συσσωρευμένη μυϊκή κόπωση και μία ενδεχόμενη συμμετοχή του θα μπορούσε να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό κι έτσι θέλησε να τον προστατέψει για να είναι έτοιμος για το δύσκολο ματς με την «αλμπισελέστε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα