Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (05/10) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

O θάνατος του Γιάννη Ιωαννίδη, τα ευρωπαϊκά ματς των ελληνικών ομάδων κι η Euroleague που επιτέλους ξεκινάει.

Sport Day: Αντίο Ξαν-θεέ! Φτωχότερο από χθες το μπάσκετ και γενικότερα ο ελληνικός αθλητισμός, καθώς ο Γιάννης Ιωαννίδης έφυγε σε ηλικία 77 ετών. Επιστροφή στις νίκες, να ρεφάρουν μετά την ήττα της πρεμιέρας θέλουν απόψε οι ερυθρόλευκοι απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Ο πήχυς ανέβηκε στον Παναθηναϊκό. Ο Γιοβάνοβιτς μίλησε για αυξημένες απαιτήσεις τη φετινή σεζόν. Όπως ο... Τζόρνταν. Ο Αλμέιδα παραλλήλισε τη νοοτροπία της Ενωσης

Live Sport: Καλό ταξίδι Ξανθέ. Αλμα πρόκρισης ψάχνει η ΑΕΚ κόντρα στον Άγιαξ. Η ευκαιρία κι ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό, μονόδρομος συνέχειας για τον Ολυμπιακό, τρίποντο πρωτιάς για τον ΠΑΟΚ, με τον βασικό τίτλο να είναι: Μπορείτε το 4/4.

Φως των Σπορ: «Θα σ' αγαπάμε μια ζωή Ιωαννίδη Γιάννη». Ο θρυλικός κόουτς εγκατέλειψε τα εγκόσμια σε ηλικία 78 ετών. Πίεση και σοβαρότητα για το ματς με την Τόπολα. Η ευκαιρία της ΑΕΚ, Αεράτος στη Χάιφα ο Παναθηναϊκός.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Πειραιάς και Θρύλος ρέουν στο αίμα μου, θα σ' αγαπάμε μια ζωή Ιωαννίδη Γιάννη. Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο αναμορφωτής του μπασκετικού Θρύλου. Αντεπίθεση τώρα για το ματς με την Τόπολα.

Ώρα των Σπορ: ΑΕΚ μπορείς! Αλμέιδα: Εχουμε νοοτροπία νικητή και το έχουμε αποδείξει. Αμραμπατ: Αν θέλουμε να προκριθούμε, πρέπει να κερδίσουμε.

Metrosport: Πάει στον ουρανό να πάρει κι άλλα πρωταθλήματα. Η Ελλάδα αποχαιρετά με συγκίνηση τον Γιάννη Ιωαννίδη. ΠΑΟΚ είσαι... Τούμπα είναι. Πρόκληση για έναν ακόμα θρίαμβο κόντρα στην Άιντραχτ στην Ευρώπη και χρυσή ευκαιρία για προβάδισμα στον όμιλο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα