Γκατσίνοβιτς: «Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και να έχουμε τελειώσει το ματς νωρίτερα» (vid)

Γκατσίνοβιτς: «Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και να έχουμε τελειώσει το ματς νωρίτερα» (vid)

Newsroom
ελλαδα

bet365

Για το πέναλτι αλλά και τη νίκη αναφέρθηκε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μετά το ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Η ΑΕΚ επικράτησε του Ατρομήτου με 2-1 και χρειάστηκε την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκατσίνοβιτς για να πάρει το τρίποντο.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μίλησε στην «Cosmote TV» και αναφέρθηκε τόσο στο πέναλτι όσο και στο αποτέλεσμα.

«Θεωρώ πως σε αυτές τις στιγμές πρέπει να δείξεις προσωπικότητα. Για αυτο εκτέλεσα ετσι. Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και να εχουμε τελειώσει το ματς νωρίτερα. Ανέβηκε ο αντίπαλος και μας τιμώρησε. Σταθήκαμε τυχεροί στο τέλος. Πρεπει να τα τελειώνουμε το ματς νωρίτερα αυτα τα ματς. Μας δυσκόλεψε πέρυσι ο Ατρόμητος. Στην αρχή δεν είχαν τόσες ελπίδες αλλά έτσι όπως παίξαμε τους δώσυμε ελπίδες. Δεν πρέπει να είμαστε χαρούεμνοι έτσι όπως ετελίωσε το ματς με αυτή τη αγωνιώδη νίκη.

Έπρεπε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα. Είχαμε την κατοχή αλλά με το 1-0 μπορεί οποιοσδήποτε να σου κάνει ζημιά. Είναι λογικό, έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ομάδες σαν την ΑΕΚ δεν πρέπει να δίνουν χώρο.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα