Τσαούσης: «Κάναμε αβίαστα λάθη, χαίρομαι για τον Πάμπλο Γκαρσία»

Newsroom
pas giannina

bet365

Ο Τσαούσης μίλησε για την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Πανσερραϊκό, αλλά και τον τεχνικό των «λιονταριών» Πάμπλο Γκαρσία που τον είχε προπονητή στον ΠΑΟΚ.

Εκ των σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα στο χθεσινό (28/9) ματς των Σερρών ήταν ο Τσαούσης, αλλά τελικά η ομάδα του δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα (3-2). O 23χρονος αριστερός μπακ μίλησε μετά το παιχνίδι στη NOVA τόσο για την εικόνα της ομάδας του όσο και τον Πάμπλο Γκαρσία, τον τεχνικό των «λιονταριών» που είχε προπονητή στον ΠΑΟΚ όπου και ανήκει. «Τα αβίαστα λάθη ήταν καθοριστικά για εμάς ώστε να μην πάρουμε αυτό που ίσως αξίζαμε. Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε, δεν πήραμε τίποτα, τα λάθη είναι συνολικά σε μία ομάδα. Εϊμαστε καλή ομάδα και αξίζουμε να είμαστε πιο ψηλά στη βαθμολογία», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, με παιχνίδια ανά τρεις ημέρες, αλλά είναι η δουλειά μας. Μας αρέσει να παίζουμε και αυτό που πάθαμε σήμερα ελπίζουμε να το αντιστρέψουμε στα επόμενα παιχνίδια. Είναι κρίμα να χάνεις στο 90' αλλά έχουμε αισιοδοξία. Πιστεύουμε στην ομάδα και θα το αποδείξουμε σε όλους».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον Ουρουγουανό κόουτς. «Μιλήσαμε. Χαίρομαι πολύ για το μεγάλο του βήμα. Το αξίζει. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος που τον χρειάζεται το ποδόσφαιρο και του εύχομαι τα καλύτερα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα