Βόλος: Θλάση ο Ντέλετιτς, χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ

Newsroom
Θλάση ο Ντέλετιτς, χάνει το ματς του Βόλου με τον ΠΑΟΚ

bet365

Μία σημαντική απώλεια θα έχει ο Βόλος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αφού ο Μίλος Ντέλετιτς υπέστη θλάση στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και η απώλεια του Σιέλη με την εξάρθρωση που υπέστη στον ώμο και θα τον κρατήσει περίπου ένα μήνα εκτός, δεν ήταν οι μοναδικές πληγές που άνοιξε το παιχνίδι αυτό στην ομάδα του Βόλου, αφού προέκυψε σημαντικό πρόβλημα και με τον Μίλος Ντέλετιτς.

Ο 29χρονος Σέρβος εξτρέμ έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα, αφού αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, με τον Νεμάνια Γκλάβσιτς να παίρνει την θέση του. Το πρόβλημά του όμως αποδείχθηκε πιο σημαντικό, αφού υπέστη θλάση και θα χάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (27/09-20:30) και είναι αμφίβολος και για το εντός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή (01/10).

Η απουσία του είναι πολύ σημαντική για τον Βόλο, αφού μιλάμε για έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες του, ο οποίος έχει ήδη δύο γκολ σε πέντε παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα