Ολυμπιακός: Η επιθετική «πολυφωνία» με 10 διαφορετικούς σκόρερ στο Πρωτάθλημα (vids)

Ο φετινός Ολυμπιακός έχει κάνει ένα ξεκίνημα με αρκετά εμφατικά και εντυπωσιακά σκορ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Στην πρεμιέρα νίκησε 2-0 εντός τον Πανσερραϊκό.
Μετά είχε το 4-0 σε βάρος του Ατρόμητου ξανά στο Φάληρο (σε ματς που έγινε στο Καραϊσκάκη αντί για το Περιστέρι λόγω των εργασιών στο γήπεδο του Ατρομήτου), το 4-0 με τη Λαμία στο φαληρικό γήπεδο, το 1-1 με την ΑΕΚ στην Opap Arena αλλά και το πρόσφατο 4-0 με την Κηφισιά στο Καραϊσκάκη. Συνολικά δηλαδή έχουμε να κάνουμε με 4 νίκες και 1 ισοπαλία.
Σε αυτή τη σειρά των αγώνων ο Ολυμπιακός έχει 10 διαφορετικούς παίκτες που έχουν βρει δίχτυα. Δέκα διαφορετικούς σκόρερ, δείχνοντας έτσι και έναν πλουραλισμό και μία «πολυφωνία». Πρώτοι στη λίστα με 3 γκολ είναι οι Γιώργος Μασούρας και Αγιούμπ Ελ Καμπί και οι υπόλοιποι έχουν από 1 τέρμα (μαζί και ο Ποντένσε στο πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στους Ερυθρόλευκους).
Εάν θέλουμε να δούμε τον αριθμό των τελικών ο Ελ Καμπί έχει 13 σε 5 αγώνες. Ο Μασούρας έχοντας παίξει 4 ματς (καθώς δεν αγωνίστηκε με την Κηφισιά) έχει 9 τελικές.
Οι παίκτες που έχουν σκοράρει στο Πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό
- Μασούρας: 3 γκολ
- Ελ Καμπί: 3 γκολ
- Φορτούνης: 1 γκολ
- Ποντένσε: 1 γκολ
- Πεπ Μπιελ: 1 γκολ
- Ελ Αραμπί: 1 γκολ
- Γιόβετιτς: 1 γκολ
- Ιμπόρα: 1 γκολ
- Κίνι: 1 γκολ
- Μαντί Καμαρά: 1 γκολ
Οι αγώνες του Ολυμπιακού για φέτος
3η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Λαμία 4-0
4η αγωνιστική: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-1Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.