Ολυμπιακός: Η Ρουμπίν Καζάν ανακοίνωσε Τσούμιτς και Ραντζέλοβιτς

Βασίλης Μπαλατσός
Ραντζελοβίτς-Τσουμιτς

bet365

Η Ρουμπίν Καζάν ανακοίνωσε την απόκτηση των Σέρβων εξτρέμ Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Νίκολα Τσούμιτς, με τον Ολυμπιακό να βάζει πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του.

Διπλή... ερυθρόλευκη ενίσχυση για τα άκρα της επίθεσης της Ρουμπίν Καζάν. Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν την αγορά του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς από τον Ολυμπιακό και την απόκτηση του Νίκολα Τσούμιτς από την Βοϊβοντίνα, για τον οποίο οι Πειραιώτες είχαν κρατήσει 50% ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Ραντζέλοβιτς αποχώρησε οριστικά από τον Ολυμπιακό έπειτα από μια τετραετία, στην οποία πήγες δις δανεικός σε Λεγανές και Ουράλ. Με τα ερυθρόλευκα μέτρησε 75 εμφανίσεις, σκόραρε επτά φορές και έδωσε πέντε ασίστ. Σύμφωνα με τους Ρώσους το «deal» έκλεισε στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ και ο 26χρονος εξτρέμ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2026.

Από την πλευρά του ο Τσούμιτς άνηκε 2,5 χρόνια στον Ολυμπιακό όμως δεν έκανε ποτέ ντεμπούτο, καθώς είχε φύγει ως δανεικός σε Ραντνίτσκι (από την οποία τον είχαν αγοράσει οι Πειραιώτες αντί 500.000 ευρώ), Σπόρτινγκ Χιχόν, Λουκέρνη και τον Σεπτέμβρη του 2022 πήγε στη Βοϊβοντίνα με συνιδιοκτησία. Το κλαμπ της Σερβίας τον πούλησε στη Ρουμπίν αντί 1,5 εκατομμυρίου ευρώ και τα μισά χρήματα θα πάνε στους Ερυθρόλευκους. Ο 24χρονος winger έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2027.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα