Ολυμπιακός, μεταγραφές: Κλεισμένος και ο ακραίος μπακ και στόπερ Μπιανκόνε

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Κλεισμένος και ο ακραίος μπακ και στόπερ Μπιανκόνε

Ο Μπιανκόνε

bet365

Ο Ολυμπιακός προχώρησε και σε έξτρα μεταγραφική ενίσχυση της άμυνάς του με τον 23χρονο Γάλλο ακραίο μπακ αλλά και στόπερ που ανήκε στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Λίγο πριν πέσει η αυλαία της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός έκλεισε έναν ακόμα αμυντικό. Ο λόγος για τον Γάλλο Τζουλιάν Μπιανκόνε, που παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας και ανήκε στη Φόρεστ.

Σε ηλικία 23 ετών είναι κυρίως δεξιός μπακ αλλά παίζει και αριστερά και στο κέντρο της άμυνας. Με τον Μπιανκόνε είχε ασχοληθεί και τις προηγούμενες ημέρες ο πειραϊκός σύλλογος καθώς ήταν ένας εκ των παικτών της Νότιγχαμ Φόρεστ που τον είχε κατά νου.

Ο παίκτης είχε φέτος 1 παρουσία στη Premier League 2. Έχει βγει από τις Ακαδημίες της Μονακό και έχει θητεία σε Μονακό, Σερκλ Μπριζ, Τρουά και από το 2022 είναι στη Φόρεστ. Στην πρώτη και τη δεύτερη ομάδα της Νότιγχαμ έχει στο σύνολο 5 αγώνες.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα