ΠΑΟΚ μεταγραφές: Προχωράει το δανεισμό του Μάρκος Αντόνιο από τη Λάτσιο

Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Μάρκος Αντόνιο σύμφωνα με τους Ιταλούς

bet365

Ο Μάρκος Αντόνιο από τη Λάτσιο είναι ο εκλεκτός του Λουτσέσκου για τη μεσαία γραμμή, με τον ΠΑΟΚ να προχωρά το δανεισμό του και να τρέχει να προλάβει να τον δηλώσει ενόψει των ματς με τη Χαρτς.

Ο ΠΑΟΚ προχωρά άμεσα στην ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής. Σας είχαμε γράψει ότι η ομάδα είχε ξεμείνει από παίκτες στον άξονα και επειγόντως καλείται να κλείσουν τη «μαύρη τρύπα», η οποία άνοιξε μετά την πώληση του Ντάγκλας Αουγκούστο και τους τραυματισμούς των Χάρη Τσιγγάρα και Φιλίπε Σοάρες, μέσα σε δέκα λεπτά στη διάρκεια της ρεβάνς με τη Χάιντουκ, όπου οι «ασπρόμαυροι» σφράγισαν το εισιτήριο για τα play-offs του UEFA Conference League.

Ο Μάκος Αντόνιο για τον οποίο σας είχαμε γράψει είναι τελικά ο εκλεκτός του Λουτσέσκου κι η διοίκηση κινείται για να τελειώνει το θέμα... χθες!

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, τον οποίο ο ΠΑΟΚ βλέπει εδώ και καιρό, αναμένεται σύντομα στη Θεσσαλονίκη ως δανεικός με οψιόν αγοράς. Μάλιστα, ο δικέφαλος του Βορρά θα καλύψει το συμβόλαιό του το οποίο αγγίζει το 1.000.000 ευρώ.

Ο παίκτης είχε αρχικά κάποιες αμφιβολίες, για τις οποίες οι άνθρωποι της ομάδας φρόντισαν να τις... σβήσουν από το μυαλό του κι όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Το μοναδικό που παραμένει ως ερωτηματικό είναι το αν ο θα προλάβει να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, ενόψει των ματς με τη Χαρτς, με το περιθώριο να είναι ως την Τετάρτη (23/8).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα