Ολυμπιακός μεταγραφές: Έκανε πρόταση 2 εκατ. ευρώ για τον Ακουόκου της Μπέτις, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Πολ Ακουοκού

bet365

Όπως μεταδίδουν στην Ισπανία, ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπέτις για τον 25χρονο αμυντικό χαφ Πολ Ακουόκου.

Για την περίπτωση του αμυντικού χαφ της Μπέτις, Πολ Ακουόκου, ενδιαφέρεται «ζεστά», όπως φαίνεται, ο Ολυμπιακός. Τις προηγούμενες ώρες είχε βγει στη δημοσιότητα πως οι «ερυθρόλευκοι» τσεκάρουν τον 25χρονο Ιβοριανό, ωστόσο τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ισπανία κάνουν λόγο για επίσημη κρούση προς τους Βερδιμπλάνκος.

Σύμφωνα με το Comuniate, οι Πειραιώτες κατέθεσαν πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ακουόκου, στο «παιχνίδι» της απόκτησης του οποίου βρίσκεται και η Τζιρόνα. Η περίπτωση του Ιβοριανού πάντως θεωρείται ανεξάρτητη από αυτή του Σαντιάγκο Έζε για παράδειγμα ή οποιαδήποτε άλλη πιθανή κίνηση του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα