ΠΑΟΚ μεταγραφές: Πέταξε για Ναντ ο Αουγκούστο

Πέταξε για Ναντ ο Αουγκούστο

bet365

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο πέταξε τα ξημερώματα της Πέμπτης για την Ναντ μέσω Αθήνας προκειμένου να ολοκληρώσει και τις τυπικές διαδικασίες για την μεταγραφή του στην γαλλική ομάδα.

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την αποχώρηση του Ντάγκλας Αουγκούστο από τον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος μέσος του «δικεφάλου του βορρά» πέταξε σήμερα τα ξημερώματα μέσω Αθήνας για την γαλλική πόλη Ναντ, ώστε να προχωρήσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στην ομώνυμη ομάδα.

Την συμφωνία μεταξύ των τριών πλευρών για την μεταγραφή του Αουγκούστο αποκάλυψε η «Equipe» την Τετάρτη (09/08) το απόγευμα αναφέροντας μάλιστα πως οι «ασπρόμαυροι» τον παραχώρησαν αντί περίπου 6 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν θα τα λάβουν όλα αυτοί, αφού διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης για τον παίκτη και η πρώην ομάδα του Κορίνθιανς.

Αυτό που απομένει τώρα είναι ο Ντάγκλας Αουγκούστο να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ναντ για να επικυρωθεί και η επίσημα η συμφωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα