L'Equipe: «Οριστικά στη Ναντ ο Ντάγκλας Αουγκούστο, μέχρι το τέλος της εβδομάδας στη Γαλλία»

L'Equipe: «Οριστικά στη Ναντ ο Ντάγκλας Αουγκούστο, μέχρι το τέλος της εβδομάδας στη Γαλλία»

Newsroom
aougousto

bet365

Το γαλλικό μέσο μετέδωσε πως ο Ντάγκλας Αουγκούστο μπορεί να λογίζεται ως παίκτης της Ναντ και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται στη Γαλλία για λογαριασμό της. Στα 6 εκατομμύρια ευρώ το deal σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις γύρω από το μέλλον του Ντάγκλας Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με τους Γάλλους βρέθηκε οριστικά η «χρυσή τομή» και ο Βραζιλιάνος χαφ μπορεί να λογίζεται ως παίκτης της Ναντ.

Η L'Equipe μετέδωσε πριν από λίγο πως όχι μόνο ο 26χρονος θα παίζει την επόμενη σεζόν στα «καναρίνια» αλλά και αναμένεται στη χώρα μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, με σκοπό να υπογράψει και να ανακοινωθεί. Μάλιστα ανέφερε πως το deal «έκλεισε» στα περίπου έξι εκατομμύρια ευρώ.

Επίσημα από τον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν επιβεβαιώνεται ότι ο παίκτης θα αναχωρήσει την Πέμπτη (10/8), ωστόσο η πίεση της Ναντ και το deadline που έδωσε στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δεν φαίνεται πως άφησε πολλά περιθώρια.

Την ίδια στιγμή στην Τούμπα υπάρχει αισιοδοξία ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ολοκληρωθεί θετικά η υπόθεση της απόκτησης του Νεμάνια Μαξίμοβιτς και έτσι Σέρβος χαφ θα έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη, έστω και αν δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο δεύτερο παιχνίδι με την Χάιντουκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα