ΠΑΟΚ μεταγραφές: Φουλάρει για Μαξίμοβιτς ο «δικέφαλος του βορρά» και η Ναντ για Αουγκούστο

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Φουλάρει για Μαξίμοβιτς ο «δικέφαλος του βορρά» και η Ναντ για Αουγκούστο

maksimovic

bet365

Νέα εξέλιξη στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ με τον Αουγκούστο να βρίσκεται κοντά στην έξοδο, μετά τη νέα πρόταση της Ναντ και τον «δικέφαλο του βορρά» να προσπαθεί να κλείσει σήμερα τον Μαξίμοβιτς για να προλάβει να τον δηλώσει.

Σε μια λεπτή γραμμή κρέμονται οι μεταγραφικές υποθέσεις του Ντάγκλας Αουγκούστο και του Νεμάνια Μαξίμοβιτς για τον ΠΑΟΚ. Βλέπετε η εξέλιξη της μίας επηρεάζει σαφέστατα την άλλη, καθώς δεν αποκλείεται ακόμη κι εντός της ημέρας ο ένας (Αουγκούστο) να φύγει κι ο άλλος (Μαξίμοβιτς) να έρθει στην Τούμπα!

Τα νέα δεδομένα στην υπόθεση του Βραζιλιάνου μέσου έχουν να κάνουν με τη νέα πρόταση της Ναντ. Όπως ανέφερε πριν από λίγο το «paok24.com», οι Γάλλοι κατέθεσαν νέα πρόταση και φτάνουν να δίνουν στον ΠΑΟΚ 5,5 εκατομμύρια Ευρώ για το 80% του Βραζιλιάνου μέσου.

Η νέα βελτιωμένη πρόταση κατά 500.000 ευρώ και 20% ποσοστό μεταπώλησης, είναι κοντά στα «θέλω» του «Δικεφάλου», ωστόσο υπάρχει ένας συγκεκριμένος όρος: Ο ΠΑΟΚ πρέπει να απαντήσει άμεσα σε διαφορετική περίπτωση η πρόταση δεν θα ισχύει.

Για να πει το «ναι» ο ΠΑΟΚ στους Γάλλους θα πρέπει να ακούσει το ναι της Χετάφε. Οι «ασπρόμαυροι» τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα με την ομάδα της Μαδρίτης, ωστόσο κάποιες λεπτομέρειες από την πλευρά των Ισπανών δεν οδηγούν τις δύο πλευρές σε οριστική συμφωνία.

Ο «Δικέφαλος» είναι ολοφάνερο ότι θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή Μαξίμοβιτς μέχρι απόψε το βράδυ προκειμένου να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα ώστε να τον έχει διαθέσιμο για τη δεύτερη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Χάιντουκ και παράλληλα να απαντήσει θετικά στη νέα πρόταση της Ναντ για τον Αουγκούστο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα