Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Κλείνει» τον Πάλμερ Μπράουν της Τρουά

Ο Έρικ Πάλμερ Μπράουν

bet365

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ντύσει στα πράσινα τον Αμερικανό διεθνή κεντρικό αμυντικό της Τρουά, Έρικ Πάλμερ Μπράουν για να «κλείσει» την τετράδα των στόπερ.

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League, κλείδωσε την παρουσία του σε ευρωπαϊκό όμιλο και παράλληλα τρέχει και τα μεταγραφικά του ζητήματα. Ο τραυματισμός του Μπαρτ Σένγκφελντ έφερε στο προσκήνιο την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, με τον Έρικ Πάλμερ Μπράουν να είναι ο εκλεκτός!

Το όνομα του είχε βγει στην επιφάνεια στις αρχές Ιουλίου από Αμερικανό δημοσιογράφο, ο οποίος τον είχε «συνδέσει» και με την ΑΕΚ. Τελικά έπειτα από 25 ημέρες ήρθε και η επιβεβαίωση, καθώς οι Πράσινοι είναι έτοιμοι για την αγορά του από την Τρουά.

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε και στις 38 αγωνιστικές της Ligue 1, όμως δεν ήταν πρόθυμος να ακολουθήσει την Τρουά στη Ligue 2. Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε και τον «έκλεισε», με τον 26χρονο στόπερ να πλαισιώνει την τετράδα των στόπερ που έχει στη διάθεση του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μαζί με τους Μάγκνουσον, Σένκεφελντ και Γεβντάι.

O Πάλμερ Μπράουν είναι αρκετά αθλητικός, αλτικός και γρήγορος. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεξί όσο και ως αριστερό στόπερ, καθώς χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια. Ο ύψους 1.86 σέντερ μπακ είναι διεθνής με τις ΗΠΑ και έχει 4 συμμετοχές με το εθνόσημο της χώρας του.

Προέρχεται από την U.S. Soccer Development Academy, όπως και οι Κρίστιαν Πούλισικ και ΝτεΑντρε Γέντλιν. Toν Ιανουάριο του 2018, σε ηλικία 20 ετών υπέγραψε συμβόλαιο 4,5 χρόνων με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο 26χρονος έχει αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού σε Κορτράικ, Μπρέντα, Αούστρια Βιέννης και Τρουά με την οποία από το 2022 έπαιξε σε 54 παιχνίδια. Οι Γάλλοι τον απέκτησαν από τους Άγγλους και έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2024.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα