«ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για Έρικ Πάλμερ Μπράουν» (vid)

Newsroom
Ο Έρικ Πάλμερ Μπράουν

bet365

Αμερικανοί αναφέρουν πως οι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για τον 26χρονο Αμερικανό κεντρικό αμυντικό, Έρικ Πάλμερ Μπράουν που άνηκε στη Μάντσεστερ Σίτι και αρχικά αγωνιζόταν δανεικός στην Τρουά και στην συνέχεια αποκτήθηκε έχοντας συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Μεταγραφική περίοδος χωρίς σενάρια δεν υπάρχει και φυσικά αυτή δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Ένα από αυτά, το οποίο προέρχεται από την Αμερική και από λογαριασμό στο twitter που ασχολείται με μεταγραφές στην συγκεκριμένη χώρα, αναφέρει πως η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, ενδιαφέρονται για τον Έρικ Πάλμερ Μπράουν.

Ο Μπράουν είναι 26χρονος Αμερικανός στόπερ που έχει και 4 συμμετοχές με την Εθνική του ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής άνηκε στην Μάντσεστερ Σίτι και έχει αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού σε Κορτράικ, Μπρέντα, Αούστρια Βιέννης και Τρουά με την οποία από το 2022 έπαιξε σε 54 παιχνίδια. Οι Γάλλοι τον απέκτησαν από τους Άγγλους και έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2024.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα