Βαλμπουενά: «Δεν είναι προτεραιότητά μου να μείνω στην Ελλάδα»

Newsroom
Βαλμπουενά: «Δεν είναι προτεραιότητά μου να μείνω στην Ελλάδα»

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε στο RMC για την εμπειρία του στην Ελλάδα, τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και την προοπτική της Μπορντό που τον ανέδειξε.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «After Foot» στο RMC όπου σχολίασε την περίοδο που πέρασε στον Ολυμπιακό και την περσινή τελευταία του σεζόν εκει.

Ακόμη αναφέρθηκε στην απόφασή του να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, χωρίς να έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Ελλάδα, παρ' ότι υπήρχε πρόταση από τους «ερυθρόλευκους» για θέση στο τεχνικό τους επιτελείο ενώ πρόσφατα το όνομά του συνδέθηκε με τον Βόλο, αλλά και στην προοπτική να κλείσει την καριέρα του στην Μπορντό, την ομάδα που αναδείχθηκε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εμπειρία του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό:

«Πέρασα τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα, κέρδισα πολλά τρόπαια εκεί. Τον περασμένο χρόνο ήταν πιο δύσκολα, με τέσσερις διαφορετικούς προπονητές σε μία σεζόν. Οι τελευταίοι, ο Μίτσελ και ο Ανιγκό, ήθελαν να ανανεώσουν την ομάδα».

Για την απόφασή του να συνεχίσει το ποδόσφαιρο παρ' ότι οι «ερυθρόλευκοι» του προσέφεραν θέση στο προπονητική επιτελείο:

«Νιώθω καλά στο μυαλό και στο σώμα μου. Η προτεραιότητά μου δεν είναι να μείνω στην Ελλάδα. Γαλλία; Όχι αναγκαία, αλλά θα εξαρτηθεί. Θα δούμε. Θέλω ένα πρότζεκτ που θα απολαμβάνω να παίζω, θα βοηθάω νέους ανθρώπους και θα ενσταλάζω τις εργασιακές μου αξίες».

Για την επιλογή της Μπορντό:

«Η Μπορντό, σίγουρα, θα ήταν μία υπέροχη ιστορία. Θα ήταν η μόνη ομάδα στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας που θα με ενδιέφερε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα