Προετοιμασία Ολυμπιακού: Ο Τζολάκης ξεκίνησε με το δεξί στην προετοιμασία στην Αυστρία

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Ο Τζολάκης ξεκίνησε με το δεξί στην προετοιμασία στην Αυστρία

Ο Τζολάκης με τον Μαρτίνεθ

bet365

Αρκεί ένα πολύ καλό α' μέρος για να βγει ένα θετικό πρόσημο για έναν παίκτη σε μία προετοιμασία; Όχι αλλά είναι μία αρχή όπως με τον Τζολάκη. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Κωνσταντίνος Τζολάκης. Μία ακόμα ξεχωριστή περίπτωση νεαρού Έλληνα παίκτη και δη πορτιέρε που έχει χαρίσει - και αυτός με τη συμβολή του - Κύπελλο και νταμπλ στον Ολυμπιακό καθώς ήταν βασικός επί Μαρτίνς το 2020 στον τελικό του Πανθεσσαλικού.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Ο Χανιώτης διεθνής γκολκίπερ είναι ήδη αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό έχοντας περάσει βέβαια και μέσα από τις Ακαδημίες του. Έχει δοκιμαστεί σε επίπεδο πρώτης ομάδας αλλά ποτέ δεν πήρε γάντια βασικού για μεγάλο διάστημα. Άρα αυτό που πάντα στοχεύει είναι η καθιέρωσή του.

Το πρώτο μέρος του φιλικού με τη Σλοβάτσκο μπορεί να μην ήταν το καλύτερό του ever όμως έβγαλε ένα καλό δείγμα. Έχοντας μάλιστα τουλάχιστον 2 πολύ καλές και δύσκολες επεμβάσεις σε επιθέσεις των Τσέχων.

Ο Τζολάκης έχει μπει με το δεξί στην προετοιμασία. Το δε επιτελείο του Μαρτίνεθ ασχολείται επισταμένα με το πρόγραμμα των τερματοφυλάκων έχοντας ακόμα και τετ α τετ μαζί τους και τσεκάροντας από κοντά τα προγράμματά τους.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα