Ολυμπιακός: Τέσσερα ελληνικά ζευγάρια γάντια με παρόν και μέλλον! (poll & vid)

Ολυμπιακός: Τέσσερα ελληνικά ζευγάρια γάντια με παρόν και μέλλον! (poll & vid)

Οι Πασχαλάκης και Ντόι

bet365

Οι Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης και Στουρνάρας είναι αναμφίβολα μία τετράδα γκολκίπερ με παρόν αλλά και μέλλον για την ομάδα του Ολυμπιακού.

Τέσσερις τερματοφύλακες και τέσσερις διαφορετικές ιστορίες. Ωστόσο όλοι τους - χωρίς καμία εξαίρεση - έχουν περάσει από τους μικρούς του Ολυμπιακού.

Πασχαλάκης, Τζολάκης και Παπαδούδης με τον τρίτο εξ αυτών να λογίζεται για το ρόστερ της α' ομάδας και να υπάρχει καλή άποψη για αυτόν στον σύλλογο. Συν τον Στουρνάρα. Ο 19χρονος Παπαδούδης έπαιξε και στον Ολυμπιακό Β' αλλά και είχε συμμετοχές στην Κ19 των Πειραιωτών, η οποία πήρε Πρωτάθλημα.

Ο Στουρνάρας είχε μόνο παιχνίδια στον Ολυμπιακό Β'. Δεν είχε δηλαδή αλλού παρουσίες τη σεζόν που μας πέρασε.

Από την τετράδα αυτή των γκολκίπερ διεθνείς με την ανδρών είναι ο Νο1 γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Τζολάκης που εκτός απροόπτου θα υπολογίζεται και για του χρόνου. Είναι δηλαδή 4 Έλληνες γκολκίπερ με παρόν και μέλλον και ειδικά ο ανερχόμενος Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Ο Χανιώτης γκολκίπερ έκανε 14 ματς με τον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν. Δεν έχει παίξει ακόμα σε ματς της ανδρών, επίσημο ή ανεπίσημο αλλά βρίσκεται στις τελευταίες κλήσεις. Ο Πασχαλάκης είχε 27 συμμετοχές στην α' ομάδα του Ολυμπιακού ενώ έχει διεθνείς συμμετοχές (με την Εθνική ανδρών).

Να τονιστεί πως ο Τζολάκης είναι γεννηθείς το 2002 και ο Παπαδούδης (που σε κάποια ματς της Κ-19 ήταν αρχηγός) το 2003. Ο δε Στουρνάρας έχει γεννηθεί το 2001.

Για τον Ολυμπιακό φυσικά ευχής έργον θα ήταν να μπορέσει στα επόμενα χρόνια ο Τζολάκης να είναι βασικός στην ομάδα. Και σε αυτήν την περίπτωση θα είναι ένα παιδί που έχει - και είχε γενικότερα - πριν θητεία στα τμήματα υποδομής των Ερυθρόλευκων.

Loading...

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα